Mellem jul & nytårs retreat

Fra den 26.-29. dec. i Mellem-rummet’s rolige energi

 

 

Årets slutning lægger op til refleksion, til indadvendthed og til ro. Her bruger vi 3 dage på at samle os, på at finde ind til vores indre ro. Det sted indeni, som til hver en tid er roligt, selvom livet omkring os er hektisk. Således at vi kan afslutte året med en følelse af dyb ro og ren væren.
Der vil være god tid for sig selv eller sammen til gåture, afslapning og læsning af en god bog.

 

INDHOLD

-Hatha Yoga
-Yin Yoga
-Ansigts Yoga
-Bindevævsmassage med bolde
-Meditation
-Afslapning og ro

 

 

PROGRAM

(med forbehold for ændringer)

Kl. 08:00-09:30 Yoga
Kl. 09:30-10:30 Morgenmad
Kl. 12:00-13:00: Meditation
Kl. 13:00-14:00 Frokost
Kl. 17:00-18:30 Yin/restorativ yoga
Kl. 18.30-19.30 Aftensmad

Programmet bliver tilpasset på ankomst og afgangs dagen.

NB. Retreatet starter d. 26/12 ca. kl. 18.00 og slutter d. 29/12 kl. 10.00
Grundet rengøring er det desværre ikke muligt at komme før eller blive længere.

 

HVOR SKAL VI BO

Mellem-rummet på Samsø er et af mine absolut yndlings steder og den perfekte ramme for at gå indad, være nærværende og falde helt til ro. Energien på dette sted er så ren og fin, og støtter godt op om de processer, der startes op her. Den 3-længede gård er istandsat, så den er lys og imødekommende, dog stadig varm og hyggelig. En gammel lade er omdannet til verdens smukkeste yoga sal. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en dejlig have, med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i 15 minutters gåafstand fra gården.

 

 

YOGA

Der vil dagligt være en dynamisk hatha klasse, hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være en daglig yin/restorativ yoga klasse, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Vi bruger desuden bolde til at massere og løsne bindevævet op.

Der lægges vægt på åndedrættet, da der her er mange svar at hente i forhold til, hvordan vi forholder os til udfordringer i vores liv. Og ligeledes kan en øget opmærksomhed på åndedrættet hjælpe os, når vi bliver udfordrede. Både på yogamåtten og i livet.

Hver yogaklasse afsluttes med en grundig guidet afspænding.
Der undervises yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed, hvilket gør undervisningen velegnet til både nybegyndere såvel som øvede yogier.

 

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Vi vil gennem meditation finde ro, dybte og en større forbindelse til os selv.

 

YOGA UNDERVISER

Malene K. Jensen.
Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg stræber ikke efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. Jeg arbejder mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg er er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

 

MEDITATION UNDERVISER

Mani K. Jensen.
Så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for vækst af mennesker, og hvad der rører sig i os. Flere års erfaring og uddannelse, har lært mig at meditation er et unikt værktøj til at følge os i processer i livet. Meditation skaber plads og blødgører, der hvor følelser og energi er stagneret og hjælper os til at rumme alt det vi indeholder.

Min interesse for meditation bragte mig fra 2014-2017 til Italien. Her boede jeg på et stort meditationscenter, hvor udvikling, meditation og healing var grundstenene. I min tid i Italien uddannede jeg mig indenfor energi og Prana healing. Denne metode forener livskraft med hjertet, hvilket giver forløsning, ro og erkendelser på et dybt plan.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at forbinde sig med ro via yoga, meditation og skøn natur.

 

PRIS

4.350 kr.

Earlybird indtil 1. september 2019, 200,- rabat

Prisen inkluderer: 3 overnatninger, daglig yoga og meditation, tre økologiske, semivegetariske/vegetariske måltider hver dag, fri frugt, snacks, kaffe og the. Mulighed for at låne yogaudstyr. Sengelinned og håndklæder. Deleværelse 3 personer.

Forplejningen er semi vegetarisk/vegetarisk og der er et tillæg på 25 kr/dag el. 75 kr ialt, hvis nogen ønsker vegansk eller laktosefri.

Tillæg for enkeltværelse: + 900kr.

Tillæg for 2-mands værelse + 600kr. pr. person.
(Begrænset antal)

Prisen er eksklusiv transport.

 

TILMELDING

Send en mail til: myrn83@gmail.com eller tryk på tilmeldings knappen længere nede på siden

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling af depositum på 1500,- (1300,- ved earlybird) til Malene:

Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Restbetaling 2850,- (3750,- ved enkeltværelse) (3450,- ved 2-mands værelse) betales til Mellem-rummet senest 15. september 2019

Husk evt. tillæg for laktosefri/vegansk på 75 kr.

Reg. nr.: 7670 Konto: 4704982

BEMÆRK 2 FORSKELLIGE KONTONUMRE

Husk at skrive dit navn og følgende tekst ’Malene ml. jul&nytår 2019’

 

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før retreat start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. (Af samme køn ifht. værelsesfordelingen). Ved afbud senere end 14 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

 

AFLYSNING

Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

TRANSPORT

Transport til og fra Samsø/Mellem-rummet er ikke inkluderet i prisen.
Mellem-rummet er beliggende 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 15 min. kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland).

 

FÆRGE INFO

Jeg anbefaler afgangene:

FÆRGE FRA JYLLAND:

www.tilsamsoe.dk
Torsdag d. 26. december
fra Hou kl. 17.00
med ankomst i Sælvig kl. 18.00

Søndag d. 29. december
fra Sælvig kl. 10.45
med ankomst i Hou kl. 11.45

FÆRGE FRA SJÆLLAND:

www.samsoelinjen.dk

Torsdag d. 26. december
fra Kalundborg kl. 15.50
med ankomst i Ballen kl. 17.20

Søndag d. 29. december
fra Ballen kl. 14.05
med ankomst i Kalundborg kl. 15.25

FRA FÆRGEN KAN DU:

Taxa, bus, cykelleje:
www.tilsamsoe.dk/alt-om-rejsen/foer-rejsen/offentlig-transport-til-og-fra-hou-havn/taxa/

Telebus (koster 30,-, og skal bestilles 3 timer i forvejen:
72108010

Mellem-rummets adresse:
Holmslund
Holmevej 3 Tanderup 8305 Samsø