Nytårs gudinde yoga retreat.

Den 29. dec.-1. jan i Mellem-rummet’s omfavnende energi.

 

 

Når året slutter og et nyt starter, er det en oplagt mulighed for at stoppe op og mærke om du er hvor du ønsker at være i livet, om du omgiver dig med hvem og hvad der nærer dig. Om der er noget der skal mere af, noget der skal mindre af. Hvad der skal efterlades i det gamle år, hvad der skal bringes med ind i det nye, og hvilke helt nye tiltag det friske år skal byde på.

Vi bruger dagene omkring årsskiftet til; via yoga, meditation og visualiseringer at gå indad. Til at skabe så meget ro, at vi kan mærke hvad vi vil. Vi lader forskellige gudinder hjælpe os på vej, til at slippe, til at tiltrække, til at manifestere og til at forbinde os med forskellige aspekter af vores egen kvindelighed. Således at vi d. 1. januar står stærke, frie, rolige, harmoniske og klare omkring vores ønsker for det nye år.

Der vil være god tid for sig selv eller sammen til gåture, afslapning og læsning af en god bog.

 

INDHOLD

Hatha Yoga, Yin Yoga, Ansigts Yoga, Bindevævsmassage med bolde, Meditation, Afslapning og væren

 

 

PROGRAM

(med forbehold for ændringer)

Kl. 08:00-09:30 Yoga
Kl. 09:30-10:30 Morgenmad
Kl. 12:00-13:00: Meditation
Kl. 13:00-14:00 Frokost
Kl. 17:00-18:30 Yin/restorativ yoga
Kl. 18.30-19.30 Aftensmad

Programmet bliver tilpasset på ankomst og afgangs dagen.

 

HVOR SKAL VI BO

Mellem-rummet på Samsø er et af mine absolut yndlings steder og den perfekte ramme for at gå indad, være nærværende og falde helt til ro. Energien på dette sted er så ren og fin, og støtter godt op om de processer, der startes op her. Den 3-længede gård er istandsat, så den er lys og imødekommende, dog stadig varm og hyggelig. En gammel lade er omdannet til verdens smukkeste yoga sal. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en dejlig have, med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i 15 minutters gåafstand fra gården.

 

 

YOGA

Der vil dagligt være en dynamisk hatha klasse, hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være en daglig yin/restorativ yoga klasse, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Vi bruger desuden bolde til at massere og løsne bindevævet op.

Jeg lægger vægt på åndedrættet, da jeg tror på at der her, er mange svar at hente i forhold til, hvordan vi forholder os til udfordringer i vores liv. Og ligeledes kan en øget opmærksomhed på åndedrættet hjælpe os, når vi bliver udfordrede. Både på yogamåtten og i livet.

Hver yogaklasse afsluttes med en grundig guidet afspænding.

Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed, hvilket gør undervisningen velegnet til både nybegyndere såvel som øvede yogier. Mine elever beskriver min yogaundervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. I mine meditationer benytter jeg min ofte af visualiseringer, da jeg mener at underbevidstheden har sit helt eget sprog, der herigennem kan skabes forbindelse til. Meditationerne er guidede og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Malene K. Jensen.
Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg stræber ikke efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. Jeg arbejder mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg er er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

Mine elever beskriver min yogaundervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

 

HVEM KAN DELTAGE

Kvinden der via udforskningen af gudinder, ønsker at forbinde sig med forskellige aspekter af sin kvindelighed, og som herigennem ønsker at slippe det gamle år på smukkeste vis og gøre plads til det nye.

 

PRIS

4.450 kr.

Earlybird indtil 1. september 2019, 300,- rabat

Prisen inkluderer: 3 overnatninger, daglig yoga og meditation, tre økologiske, semivegetariske/vegetariske måltider hver dag, fri frugt, snacks, kaffe og the. Mulighed for at låne yogaudstyr. Sengelinned og håndklæder. Deleværelse 3 personer.

Forplejningen er semi vegetarisk/vegetarisk og der er et tillæg på 25 kr/dag el. 75 kr ialt, hvis nogen ønsker vegansk eller laktosefri.

Tillæg for enkeltværelse: + 900kr.

Tillæg for 2-mands værelse + 600kr. pr. person.
(Begrænset antal)

Prisen er eksklusiv transport.

 

TILMELDING

Send en mail til: myrn83@gmail.com eller tryk på tilmeldings knappen længere nede på siden

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling af depositum på 1600,- (1300,- ved earlybird) til Malene:

Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Restbetaling 2850,- (3750,- ved enkeltværelse) (3450,- ved 2-mands værelse) betales til Mellem-rummet senest 15. september 2019

Husk evt. tillæg for laktosefri/vegansk på 75 kr.

Reg. nr.: 7670 Konto: 4704982

BEMÆRK 2 FORSKELLIGE KONTONUMRE

Husk at skrive dit navn og følgende tekst “Malene Nytår 2019″

 

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før retreat start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. (Af samme køn ifht. værelsesfordelingen). Ved afbud senere end 14 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

 

AFLYSNING

Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

TRANSPORT

Transport til og fra Samsø/Mellem-rummet er ikke inkluderet i prisen.
Mellem-rummet er beliggende 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 15 min. kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland).

 

FÆRGE INFO

Jeg anbefaler afgangene:

FÆRGE FRA JYLLAND:

www.tilsamsoe.dk
Søndag d. 29. december
fra Hou kl. 17.00
med ankomst i Sælvig kl. 18.00

Onsdag d. 1. januar
fra Sælvig kl. 13.15
med ankomst i Hou kl. 14.15

FÆRGE FRA SJÆLLAND:

www.samsoelinjen.dk

Søndag d. 29. december
fra Kalundborg kl. 15.50
med ankomst i Ballen kl. 17.20

Onsdag d. 1. januar
fra Ballen kl. 14.05
med ankomst i Kalundborg kl. 15.25

FRA FÆRGEN KAN DU:

Taxa, bus, cykelleje:
www.tilsamsoe.dk/alt-om-rejsen/foer-rejsen/offentlig-transport-til-og-fra-hou-havn/taxa/

Telebus (koster 30,-, og skal bestilles 3 timer i forvejen:
72108010

Mellem-rummets adresse:
Holmslund
Holmevej 3 Tanderup 8305 Samsø