RATI WORKSHOP MED YOGA OG MEDITATION

3 timers yoga og meditations workshop for kvinder, hvor vi via udforskningen af gudinder, forbinder os med aspekter af os selv og vores kvindelighed.

 

 

Efteråret med den forestående vinter inviterer til at læne os tilbage, til at forbinde os med ren væren og til at gøre hvad der føles rart.

Vi udforsker på denne workshop den hinduistiske gudinde Rati, som er gudinde for kærlighed, nydelse og passion. Igennem hende dykker vi ned i det feminine princip – at tage imod. Kunsten at være og ikke gøre, således at året afsluttes nydelsesfuldt og i kærlighed.

Der afholdes i løbet af efteråret 2 gudinde workshops.

21. sep. -med gudinden Prithivi
9. nov. -med gudinden Rati

Man kan sagtens deltage i en enkelt workshop, eller tage dem i forlængelse af hinanden.

 

INDHOLD

Hatha yoga, Yin yoga, bindevævsmassage med bolde, Meditation og given slip.

 

YOGA

Der vil være dynamisk hatha , hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være yin /restorativ yoga, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Ydermere medbringer jeg massagebolde, så vi kan massere bindevævet i dybden. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Meditationen er guidet og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg stræber ikke efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. Jeg arbejder mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg er er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

 

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker ro og tilbagelænethed gennem yoga og meditation.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

PRIS

PRIS
1 gudinde workshop
300,-* / 350,-
2 gudinde workshop
500,-* / 600,-

*doyoga medlemmer

 

BETALING

Mobilpay: 26404899
eller
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233
Husk at skrive dit navn og dato for workshop

 

TID & STED

9. november2019
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69
1620 KBH V