VINTER RETREAT PÅ SAMSØ MED FOKUS PÅ ACCEPT


Den 17.-20. februar 2022 i Mellem-rummet’s skønne rammer og magiske energi.

 

 

”Et vendepunkt i mit liv, var da jeg begyndte at omfatte mig selv med accept. Skabe plads til alle dele, sider og aspekter af mig. Stoppe med at slå mig selv oven i hovedet, over ikke at kunne nå standarder der var andres. Og holde op med at prøve at passe ind i kasser, der ikke var mine”.

Vintermørket passer perfekt til at vende os indad og møde os selv med alt hvad vi er. Og finde pladsen indeni til at rumme og omslutte det hele med kærlighed.

Når vi kan acceptere os selv som vi er lige nu -med vished om at alt er et udgangspunkt- slippe domme, forventninger og fordømmelse, sætter vi os selv fri. Fri til at blomstre, fri til at finde vores vej, fri til at blive præcis den udgave af os selv vi ønsker.

Vi bruger yoga, meditation, visualiseringer og journaling som effektfulde værktøjer, på rejsen ind i mødet med os selv.

Der vil være god tid for sig selv eller sammen til gåture, afslapning og læsning af en god bog.

 

INDHOLD

-Hatha Yoga
-Yin Yoga
-Ansigts Yoga
-Bindevævsmassage med bolde
-Meditation
-Journaling
-Afslapning og væren

 

 

PROGRAM

(med forbehold for ændringer)

Kl. 08:00-09:30 Yoga
Kl. 09:30-10:30 Morgenmad
Kl. 12:00-13:00: Meditation
Kl. 13:00-14:00 Frokost
Kl. 17:00-18:30 Yin/restorativ yoga
Kl. 18.30-19.30 Aftensmad

Programmet bliver tilpasset på ankomst og afgangs dagen.

NB. Retreatet starter d. 17/2 kl. ca. 19.00 og slutter d. 20/2 kl. ca. 12.30.

 

HVOR SKAL VI BO

Mellem-rummet på Samsø er et af mine absolut yndlings steder og den perfekte ramme for at gå indad, være nærværende og falde helt til ro. Energien på dette sted er så ren og fin, og støtter godt op om de processer, der startes op her. Den 3-længede gård er istandsat, så den er lys og imødekommende, dog stadig varm og hyggelig. En gammel lade er omdannet til verdens smukkeste yoga sal. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en dejlig have, med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i 15 minutters gåafstand fra gården.

 

 

YOGA

Der vil dagligt være en dynamisk hatha klasse, hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være en daglig yin/restorativ yoga klasse, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Vi bruger desuden bolde til at massere og løsne bindevævet op, foruden enkelte ansigts yoga øvelser for at åbne og afslappe ansigtet.

Jeg lægger vægt på åndedrættet, da jeg tror på at der her, er mange svar at hente i forhold til, hvordan vi forholder os til udfordringer i vores liv. Og ligeledes kan en øget opmærksomhed på åndedrættet hjælpe os, når vi bliver udfordrede. Både på yogamåtten og i livet. Hver yogaklasse afsluttes med en grundig guidet afspænding. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed, hvilket gør undervisningen velegnet til både nybegyndere såvel som øvede yogier.

 

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Hver meditation startes med en kropslig afspænding. Meditationerne er guidede og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

JOURNALING

Journaling er fantastisk til at bevidstgøre -sort på hvidt- hvordan vi har det på et givent område. Vi lavet korte jounaling øvelser efter meditationerne, for til fulde at få underbevidsthedens budskaber med.

 

UNDERVISER

Malene K. Jensen. Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. For mig handler personlig udvikling ikke om at blive perfekt og fejlfri, men om at lære mig selv bedre at kende. Opdage mig selv, med alt hvad jeg indeholder af glæde, udfordringer, styrke, kærlighed, begrænsninger mv. for dernæst at vælge hvad jeg ønsker der skal fylde i mit liv. Yoga og meditation er og har været uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

Mine elever beskriver min yogaundervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at møde sig selv med accept gennem yoga og meditation.
Intet forhåndskendskab til hverken yoga eller meditation er nødvendigt.

 

PRIS

4350 kr.

Prisen inkluderer: 3 overnatninger, daglig yoga og meditation, tre økologiske, vegetariske måltider hver dag, fri frugt, snacks, kaffe og the. Mulighed for at låne yogaudstyr. Sengelinned og håndklæder. Deleværelse 3-4 personer.

Tillæg for enkeltværelse: + 900kr.

Tillæg for 2-mands værelse + 600kr. pr. person.
(Begrænset antal)

Prisen er eksklusiv transport.

 

TILMELDING

Send en mail til: myrn83@gmail.com eller tryk på tilmeldings knappen længere nede på siden

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling til:

Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

4350,- ved deleværelse 3-4 personer
4950,- ved 2-mands værelse
5250,- ved enkeltværelse

Husk at skrive dit navn og følgende tekst “Malene Vinter″

 

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 30 dage før retreat start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. (Af samme køn ifht. værelsesfordelingen). Ved afbud senere end 30 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

 

AFLYSNING

Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangør og/eller Mellem-rummet tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

TRANSPORT

Transport til og fra Samsø/Mellem-rummet er ikke inkluderet i prisen.
Mellem-rummet er beliggende 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 15 min. kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland).

 

FÆRGE INFO

Jeg anbefaler afgangene:

FÆRGE FRA JYLLAND:

www.tilsamsoe.dk
Torsdag d. 17. februar
fra Hou kl. 17.00
med ankomst i Sælvig kl. 18.00

Søndag d. 20. februar
fra Sælvig kl. 13.15
med ankomst i Hou kl. 14.15

FÆRGE FRA SJÆLLAND:

Samsø Færgen: www.faergen.dk
Torsdag d. 17. februar
fra Kalundborg kl. 17.55
med ankomst i Ballen kl. 19.25

Søndag d. 20. februar
fra Ballen kl. 14.05
med ankomst i Kalundborg kl. 15.35

FRA FÆRGEN KAN DU:

BESTILLE EN TAXA
Samsø taxa 4060 1900

TAGE BUSSEN
Læs om denne her: bus
Stoppested: Tanderup Hovedgade 17

BESTILLE EN TELEBUS
Der kører telebus i de tidsrum bussen ikke kører og skal bestilles en time i forvejen.
Læs om denne her: telebus

Mellem-rummets adresse:
Holmslund
Holmevej 3 Tanderup 8305 Samsø