WORKSHOP MED YOGA OG MEDITATION – ACCEPT

3 timers yoga og meditations workshop, med fokus på accept.

 

 

Accept er i min optik et af de bedste udgangspunkter for udvikling.
Når vi kan accepterer os selv som vi er lige nu -med vished om at alt er et udgangspunkt- slippe domme, forventninger og fordømmelse, sætter vi os selv fri.
Fri til at blomstre, fri til at finde vores vej, fri til at blive præcis den udgave af os selv vi ønsker.

Gennem yoga og meditation skaber vi roen og rummet til at kigge dybt indad. Få øje på og kommunikerer med vores indre kritiker. Slippe det der skal slippes, og sætte os selv fri.

 

INDHOLD

Hatha yoga, Yin yoga, bindevævsmassage med bolde, Meditation og accept.

 

YOGA

Der vil være dynamisk hatha , hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være yin /restorativ yoga, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Ydermere medbringer jeg massagebolde, så vi kan massere bindevævet i dybden. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Meditationen er guidet og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg stræber ikke efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. Jeg arbejder mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg er er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

 

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at finde dybtfølt accept gennem yoga og meditation.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

PRIS

PRIS
300,-* / 350,-

*doyoga medlemmer
Betalingen refunderes ikke, men du er velkommen til at give din plads til en anden. Giv venligst besked i det tilfælde.

 

BETALING

Mobilpay: 26404899
eller
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233
Husk at skrive dit navn og dato for workshop

 

TID & STED

7. marts 2020
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69
1620 KBH V