YOGA, MEDITATIONS & ELEMENT WORKSHOP – JORD

3 timers Yoga og Meditations workshop.

 

 

Den 3. af 4 Yoga, Meditations og Element workshops i 2021.
Vi følger årets gang, med årstiderne og deres tilhørende elementer. Lader elementet guide vores yoga, inspirerer vores meditation og farve vores visualiseringer.

Efteråret er tid til jordforbindelse og grounding. Der er her vi høster, forholder os og ser på resultatet. Vi lader jord elementet invitere os hjem til os selv, til den virkelige verden. Til fakta og til det der ér.

Kom med hvis du vil ud af hovedet og ned i kroppen, forbinde dig til kernen og til dig selv.

 

4 WORKSHOPS

Der afholdes i løbet af 2021, 4 Yoga, Meditations og Element workshops.

6. februar – Luft
29. maj – Ild
25. september – Jord
13. november – Vand
Man kan sagtens deltage i en enkelt workshop, men de kan også tages som et forløb, hvor temaerne er i forlængelse af hinanden.

Læs om alle workshops på www.raviyoga.dk

 

INDHOLD

Hatha yoga, Yin yoga, bindevævsmassage med bolde, visualiseringer, meditation.

 

YOGA

Der vil være dynamisk hatha , hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være yin /restorativ yoga, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Ydermere medbringer jeg massagebolde, så vi kan massere bindevævet i dybden. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Meditationen er guidet og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg stræber ikke efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. Jeg arbejder mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg er er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

 

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker yoga og meditation inspireret af jord.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

PRIS

PRIS
1 element workshop
335,-* / 385,-
2 element workshops
620,-* / 720,-
3 element workshops
930,-* / 1080,-
4 element workshops
1250,-* / 1430,-
*doyoga medlemmer

 

BETALING

Mobilpay: 26404899
eller
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233
Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden.
Giv mig venligst beske i det tilfælde.

 

TID & STED

25. september 2021
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69
1620 KBH V