NYTÅRS YOGA OG MEDITATIONS WORKSHOP.


3 TIMERS NYTÅRS WORKSHOP D. 8. JANUAR.

 

 

Nytåret og det nye år er et oplagt tidspunkt til at starte på en frisk og drømme stort. Til at mærke efter om livet ræsonnerer. Om du er glad. Om du er omgivet af hvad og hvem der nærer dig. Og tiltrække de ting du ønsker skal fylde i dit liv.

Vi bruger yoga og meditation som effektfulde værktøjer til at skabe ro, mærke efter og sætte en intention for 2022.

 

 

INDHOLD

Hatha yoga, Yin yoga, Bindevævsmassage med bolde, enkelte Ansigt Yoga øvelser, Visualiseringer og Meditation.

 

YOGA

Der vil være dynamisk hatha , hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være yin /restorativ yoga, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Ydermere medbringer jeg massagebolde, så vi kan massere bindevævet i dybden. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Meditationen er guidet og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg stræber ikke efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. Jeg arbejder mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg er er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

 

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at sætte en intention for 2022.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

PRIS

335,-* / 385,-
*doyoga medlemmer

 

BETALING

Du sikre din plads ved betaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233
Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden.
Giv mig venligst besked i det tilfælde.

 

TID & STED

8. januar 2022
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69
1620 KBH V