HATHA & DRØMMEREJSE – ÅBN HJERTET

Hatha og Drømmerejse
d. 12. maj 2023

 

VISION

Gennem kontakten til kroppen finder vi kontakten til os selv. Når vi bevæger os, bevæger vi vores følelser, kan mærker hvordan vi har det, og hvor vi står. I underbevidstheden ligger mange svar, kontakten til kernen, til intuitionen og til helheden.

Hatha & Drømmerejse kombinerer de 2. Vi bevæger kroppen med Hatha Yoga, åbner de låste dele af og frigiver stagneret energi. I den guidede Drømmerejse skabes billeder, historier og fornemmelser der giver adgang til underbevishedens dybere lag. Her kan vi finde svar på konkrete spørgsmål, og opdage hidtil ukendte eller glemte ressourcer og styrker.

 

MAJ MÅNED

Netop denne Hatha & Drømmerejse dedikerer vi til at Åbne Hjertet. Maj måneds skønhed, sanselighed og naturens udspring ligger op til åbning, nærvær og utilsløret oplevelse.

Vi lader derfor Hatha Yogaen være fyldt med hjerteåbnende bagoverbøjninger, og Drømmerejsen guide os dybt ind i hjertet. Så vi herfra går ud i livet med et kærligt og åbent hjerte, hvorved relationer, handlinger og beslutninger, bliver dybere, kærligere og mere autentiske..

 

INDHOLD

Hatha Yoga, Pranayama og guidet Drømmerejse.

 

PROGRAM

Vi begynder med en kort introduktion. Herefter en Pranayama / åndedrætsteknik for at sætte stemningen i kroppen. Med 60 – 75 minutters Hatha Yoga arbejder vi kroppen godt igennem, og slutter af med 30 minutters guidet Drømmerejse.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Malene Senku

Jeg har undervist Yoga og Meditation siden 2015 og har afholdt mere end 50 retreats og workshops, udover mine ugentlige timer i Københavnske Yogastudier.

Derudover har jeg flere års erfaring i personlig udvikling, som ikke er en stræben efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. I højere grad forsøger jeg at arbejde mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg ér er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces.

I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

Mine elever beskriver mig som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at mærke kroppen og åbne hjertet. Du kan deltage uanset niveau.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål kan du kontakte mig her:

 

PRIS

215,-* / 265,-
*doyoga medlemmer

 

BETALING

Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

 

TID & STED

12. maj 2023
18.30-20.15

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V