DET ER TID
TIL AT LEVE FRA
KROPPENS VISDOM

FIRECRACKEREN

EN 21 DAGES CHALLENGE MED INTUITIV BEVÆGELSE OG JOURNALING

DIN KROP HAR SVARENE

Kroppen er i min optik fyldt med visdom. Den bærer alle svar, og den er en direkte portal til din inderste kerne. Ved at skabe en forbindelse til kroppen dagligt, vil du være i stand til at leve fra et helt andet og mere sandt sted. Et sted beyond tvivl, forvirring, mismod og sammenligning.

Men derimod et sted fyldt med mod, glæde, vished, visdom, formål, passion, og ikke mindste dig i den mest autentiske form.

Jeg har metoden, til at skabe denne forbindelse. Jeg har brugt den i 8 år, og jeg har set den virke utallige gange.

Jeg er sikker på den også vil virke for dig!

Kom i gang med de 21 transformerende dage

KENDER DU DET?

Har du også oplevet at sidde fast? I livet, i en process, en beslutningstagen, eller en arbejdsopgave?

Og forsøgt at tænke dig ud af fastlåstheden. Bruger logikken og hovedet til at finde din svar, dine løsninger, for så alligevel at opleve, at svaret ikke var helt sandt, processen ikke gik i den helt rigtige retning, at resultatet ikke resonerede?

Problemet er at hovedet, tankerne, logikken og rationalet er begrænset, skolet, frygtsomt og kortsynet. De svar vi finder her, vil ofte være de samme og ofte skabe de samme resutatet. Ingen af dem i resonans med dig.

Hovedet indeholder ikke de svar, der vil lede dig, på nye spændene, og sandere eventyr.

Mit bud er, at du må have kroppen med.

Fra hovedet vil du blive ved at leve din kodning, fra kroppen vil du leve din sandhed.

ER DU TILFREDS?

De fleste af os er fra en tidlig alder, blevet skolet til at passe ind i kasser, til at gå den allerede trådte sti, til at søge svarene uden for os selv, til at kunne knokle, til at undertrykke vores behov, og overhører vores indre kald og stemme.

Uden held, forsøgte jeg i mange år, at at gøre præcis det, men opdagede at disse tendenser var den primære årsag til, at jeg mildest talt var utilfreds med livet. Jeg passede ikke ind, jeg kunne ikke trives i et ’normalt’ arbejde der ikke var passionsdrevet, jeg kunne ikke se bort fra min mavefornemmelse og den konstante stemme der fortalte mig, at noget andet, noget nyt og noget mere sandt kunne være alternativet til den gængse måde at leve på.

Men jeg anede ikke hvor jeg skulle lede, hvor jeg kunne finde svar og hvem jeg skulle spørge om råd.

Først da jeg mødte Yoga og særligt Intuitive Bevægelse opdagede jeg, at svarene allerede var i mig. De var i min krop. Jeg oplevede at jeg ved at bevæge mig kom i kontakt med den jeg virkelig er under det tillærte. At jeg indeholder en version af mig, der har fuld tillid, der har fuld vished, fuld rummelighed og som kender vejen.

Kroppen indeholder forbindelsen til alt hvad du er!
Alt hvad du nogensinde har været!
Alt hvad du nogensinde bliver.

Du skal blot tage dig tiden til at skabe forbindelsen. Så begynder den at give dig dine svar.

HVORDAN VILLE LIVET VÆRE HVIS DU…

Kunne få hurtige og klare svar, der er i overensstemmelse med dine kerneværdier?

Kunne leve i større resonans og med dyb autenticitet?

Kunne bypasse tankerne, dine tillærte overbevisninger og den indre dialog?

Kunne være i kontakt med formål, glæde og flow hver eneste dag?

Kunne opdage og leve af din passion?

Kunne leve mere tillidsfuldt og stå stærkere i dig selv?

FIRECRACKEREN

Med Firecrackeren får du en metode, til at skabe forbindelse til din krop og dens visdom. En metode til at bypasse hovedets og tankernes begrænsede perspektiv, tillærte overbevisninger og indre dialog.

Med denne 21 dages challenge, får du muligheden for at skabe en ny vane, der vil tillade dig at leve i overensstemmelse med din indre stemme, dine kerneværdier og gå på den vej der er sand for dig.

21 dage med Intuitiv Bevægelse og Journaling, skabt for at du kan finde og genfinde dig.

MALENE SENKU


Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever i Yoga, Meditation og Intuitiv Bevægelse -på over 50 retreats og workshops, samt i Københavnske Yoga studier, har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg både via egen erfaring og hos mine elever oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv. Får muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

MOTIVERENDE MAILS

I løbet af de 21 dage sender jeg dig motiverende mails, med både mine og mine elevers oplevelser og erfaringer med Intuitiv Bevægelse og Journaling.

FACEBOOKGRUPPE

Du vil få adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor vi kan sparre, heppe, tvivle og dele.

SPOTIFY PLAYLISTE

Alt musik til Firecrackeren er samlet på en playliste på Spotify, så du ikke skal bruge tid på finde den.

Vil du hellere bruge en anden musiktjeneste, findes musik forslagene også i velkomstmailen.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

“Jeg føler ikke jeg har tid til at presse mere ind i min hverdag, hvordan får jeg tid til Firecrackeren?”

Firecrackeren tager kun 10 min. dagligt. Alt musik til den Intuitive Bevægelse ligger klar på en Spotify liste, og der er blot 4 daglige journaling prompts.

Dertil er min oplevelse, at den tid du investerer, bliver givet igen 10 fold. Når du etablerer forbindelse til din krop, etablerer du samtidig forbindelse til et flow, hvor beslutninger træffes lettere, synkronicitet opstår og tvivl og bekymringer mindskes.

“Hvad får jeg når jeg køber Firecrackeren?”

Ved køb får du tilsendt en mail med det samme der indeholder: en workbook i PDF format med dybdegående forklaringer på alle Firecrackerens dele, samt de daglige Journaling Prompts, et link til Spotify med alle 21 sange til den Intuitive Bevægelse, (de 21 sange finders også i workbooken og i mailen), et link til en lukket Facebookgruppe med andre ’Firecrackere’. Derudover sender jeg dig løbende mails med mine erfaringer og oplevelser med både Journaling og Intuitiv Bevægelse.

“Hvad hvis jeg ikke ved, hvordan jeg skal bevæge mig i den Intuitive Bevægelse?”

Hvis bevægelsen ikke kommer naturligt, så start med at ryste eller svaje kroppen. Og lad så herefter den Intuitive Bevægelse tage over, når den kommer. Hvis den ikke kommer umiddelbart, så lad det være en del af din oplevelse. Efter et par dage føler kroppe sig tryg, og så vil det blive lettere.

“Hvordan forholder jeg mig, hvis det er svært at skrive i min Journaling?”

De 4 journaling prompts, kan besvares med få ord, og kræver derfor ikke det store ’ord flow’. skulle der alligevel komme en blokade, så skriv ordene ’skriv, skriv, skriv’, indtil ordene flyder.

“Hvad gør jeg, hvis jeg bliver selvbevidst når jeg skal bevæge mig?”

Selvbevidsthed og akavethed er en helt naturlig del af at bevæge sig intuitiv -i hvert fald for mig. Lad det være en del af oplevelsen, inviter det ind og bevæg dig sammen med det.

“Hvad hvis jeg mister motivationen, og vil give op undervejs?”

Jeg sender dig løbende mail, hvor jeg beskriver mine oplevelser og min udvikling med både Intuitiv Bevægelse og Journaling. Mind dig selv om, at oplevelsen den 1. dag og dag 21 er ikke den samme. Du er nød til at fortsætte, for at mærke hele processen.

KLAR TIL 21 TRANSFORMERENDE DAGE?