PÅSKE RETREAT PÅ SAMSØ

Den 5.-8. april 2023 i Mellem-rummets lyse og rare energi.

 

 

Foråret er tiden for lyset, for spiren, for potentialet, for den friske start, for håb og for de store drømme.

Vi bruger dette retreat på at mærke ind i, hvor vi er i livet. Glædes over og fejre det der er skønt. Blive bevidste om og slippe det der er udtjent. Drømme om hvordan vi ønsker, fremtiden skal forme sig. Og sætte en intention der opsummere drømmen, som ledestjerne i vores videre færd.

Der vil være god tid for sig selv eller sammen til gåture, afslapning og læsning af en god bog.

 

INDHOLD

-Hatha Yoga
-Yin Yoga
-Ansigts Yoga
-Bindevævsmassage med bolde
-Meditation
-Visualisering
-Journaling
-Afslapning og væren

 

 

PROGRAM

(med forbehold for ændringer)

Kl. 08:00-09:30 Hatha Yoga
Kl. 10:00-11:00 Brunch
Kl. 12:00-13:00: Meditation og Journaling
Kl. 16:45-18:00 Yin yoga
Kl. 18.00-19.00 Aftensmad

Programmet bliver tilpasset på ankomst og afgangs dagen, således at vi onsdag aften starter med aftensmad, velkomst og Hatha Yoga, og afslutter lørdag morgen, med Hatha Yoga, afrunding og morgenmad.

NB. Retreatet starter d. 5/4 kl. ca. 19.00 og slutter d. 8/4 kl. ca. 10.00.

 

HVOR SKAL VI BO

Mellem-rummet på Samsø er et af mine absolut yndlings steder og den perfekte ramme for at gå indad, være nærværende og falde helt til ro. Energien på dette sted er så ren og fin, og støtter godt op om de processer, der startes op her. Den 3-længede gård er istandsat, så den er lys og imødekommende, dog stadig varm og hyggelig. En gammel lade er omdannet til verdens smukkeste yoga sal. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en dejlig have, med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i 15 minutters gåafstand fra gården.

 

 

YOGA

Der vil dagligt være en dynamisk hatha klasse, hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være en daglig yin/restorativ yoga klasse, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Vi bruger desuden bolde til at massere og løsne bindevævet op, foruden enkelte ansigts yoga øvelser for at åbne og afslappe ansigtet.

Jeg lægger vægt på åndedrættet, da jeg tror på at der her, er mange svar at hente i forhold til, hvordan vi forholder os til udfordringer i vores liv. Og ligeledes kan en øget opmærksomhed på åndedrættet hjælpe os, når vi bliver udfordrede. Både på yogamåtten og i livet. Hver yogaklasse afsluttes med en grundig guidet afspænding. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed, hvilket gør undervisningen velegnet til både nybegyndere såvel som øvede yogier.

 

 

MEDITATION OG VISUALISERING

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at høre og se disse tanker og processer med større klarhed. Ved Visualisering, skaber vi billeder og symboler og modtager derigennem budskaber fra underbevidstheden, som ikke er tilgængelige for vores dagligdagsbevidsthed.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

JOURNALING

Journaling er fantastisk til at bevidstgøre -sort på hvidt- hvordan vi har det på et givent område. Vi laver en kort Jounaling øvelser efter Meditationen, for til fulde at få underbevidsthedens budskaber med.

 

UNDERVISER

Malene Senku.
Jeg har undervist Yoga og Meditation siden 2015 og har afholdt mere end 40 retreats og workshops, udover mine ugentlige timer i Københavnske Yogastudier.

Derudover har jeg flere års erfaring i personlig udvikling, som ikke er en stræben efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. I højere grad forsøger jeg at arbejde mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg ér er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces.

I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

Mine elever beskriver min yogaundervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle kan deltage.
Intet forhåndskendskab til hverken yoga eller meditation er nødvendigt.

 

PRIS

4700kr.

Prisen inkluderer: 3 overnatninger, daglig yoga og meditation, to økologiske, vegetariske måltider hver dag, fri frugt, snacks, kaffe og the. Mulighed for at låne yogaudstyr. Sengelinned og håndklæder. Deleværelse 3-4 personer.

Tillæg for enkeltværelse: + 900kr.

Tillæg for 2-mands værelse + 600kr. pr. person.
(Begrænset antal)

Prisen er eksklusiv transport.

 

TILMELDING

Send en mail til: myrn83@gmail.com eller tryk her

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling til:

Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

4700,- ved deleværelse 3-4 personer
5300,- ved 2-mands værelse
5600,- ved enkeltværelse

Husk at skrive dit navn og følgende tekst “Malene Påske″

 

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 30 dage før retreat start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. (Af samme køn ifht. værelsesfordelingen). Ved afbud senere end 30 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

 

AFLYSNING

Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangør og/eller Mellem-rummet tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene her:

 

TRANSPORT

Transport til og fra Samsø/Mellem-rummet er ikke inkluderet i prisen.
Mellem-rummet er beliggende 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 15 min. kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland).

 

FÆRGE INFO

Jeg anbefaler afgangene:

FÆRGE FRA JYLLAND:

www.tilsamsoe.dk
Onsdag d. 5. april
fra Hou kl. 17.00
med ankomst i Sælvig kl. 18.00

Lørdag d. 8. april
fra Sælvig kl. 10.45
med ankomst i Hou kl. 11.45

FÆRGE FRA SJÆLLAND:

Samsø Færgen: www.faergen.dk
Onsdag d. 5. april
fra Kalundborg kl. 17.55
med ankomst i Ballen kl. 19.25

Lørdag d. 8. april
fra Ballen kl. 10.35
med ankomst i Kalundborg kl. 12.05

NB. Retreatet begynder kl. ca. 19.00 d. 5/4 og slutter kl. 10.00 d. 8/4.

FRA FÆRGEN KAN DU:

BESTILLE EN TAXA
Samsø taxa 4060 1900

TAGE BUSSEN
Læs om denne her: bus
Stoppested: Tanderup Hovedgade 17

BESTILLE EN TELEBUS
Der kører telebus i de tidsrum bussen ikke kører og skal bestilles en time i forvejen.
Læs om denne her: telebus

Mellem-rummets adresse:
Holmslund
Holmevej 3 Tanderup 8305 Samsø