SOLTEGNS WORKSHOP – SKORPIONENS SÆSON

3 timers Yoga og Meditations Workshop inspireret af Skorpionen, d. 29. oktober 2022

 

VISION

Den 8. af 12 Yoga, Meditations og Soltegns Workshops.

Vi tager en hel omgang omkring solen og dykker undervejs ned i, bliver inspireret af og høster visdom fra hvert Stjernetegns helt unikke energi, stemning og styrke.

Således lader vi Sæsonens særlige kendetegn guide vores Yoga, inspirere vores Meditation, farve vores Visualiseringer og lede vores Journaling.

 

SKORPIONENS SÆSON

Skorpionen er Astrologi Hjulets 8. Soltegn. Denne Sæsons energi er præget af dybde, intensitet, passion og transformation.

Vi bruger denne energi til at kigge indad og bekende os de vilde følelser, som almindeligvis ikke får plads. Og finder pladsen indeni til at rumme alt.

Kom med hvis du vil opøve modet til at være med hele dig og finde visheden om at alt må være der.

 

12 WORKSHOPS

Der afholdes i perioden marts 2022 – februar 2023, 12 Yoga, Meditations og Soltegns Workshops

26/3 – Vædderens Sæson
23/4 – Tyrens Sæson
21/5 – Tvillingens Sæson
25/6 – Krebsens Sæson
6/8 – Løvens Sæson
27/8 – Jomfruens Sæson
24/9 – Vægtens Sæson
29/10 – Skorpions Sæson
26/11 – Skyttens Sæson
7/1 – Stenbukkens Sæson
28/1 – Vandmandens Sæson
25/2 – Fiskens Sæson

Man kan sagtens deltage i en enkelt workshop, men de kan også tages som et forløb, hvor temaerne er i forlængelse af hinanden.

 

INDHOLD

Indholdet i hver af de 12 Workshops kan variere en smule, alt efter hvilken energi Sæsonen har og vi derfor ønsker at understøtte.

Som udgangspunkt vil følgende elementer være med; Hatha yoga, Yin yoga, Pranayama, Bindevævsmassage med Bolde, Visualisering, Meditation og Journaling.

 

YOGA

Dynamisk Hatha yoga har fokus på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer.

I Yin / Restorativ Yoga bruger vi længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Ved massage med bolde, masseres bindevævet i dybden.

Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

PRANAYAMA

En pranayama er en åndedrætsteknik. Når vi fokuserer og ‘ændre’ på åndedrættet, kan vi ændre vores stemning og sindstilstand.

 

MEDITATION OG VISUALISERING

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at høre og se disse tanker og processer med større klarhed. Ved Visualisering, skaber vi billeder og symboler og modtager derigennem budskaber fra underbevidsheden, som ikke er tilgængelige for vores dagligdagsbevidsthed.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

JOURNALING

Journaling er fantastisk til at bevidstgøre -sort på hvidt- hvordan vi har det på et givent område. Vi laver en kort Jounaling øvelser efter Meditationen, for til fulde at få underbevidsthedens budskaber med.

 

UNDERVISER

Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg stræber ikke efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. Jeg arbejder mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg er er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces.

I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at mærke befrielsen i alt rumme alle sider af sig selv. Du kan deltage uanset niveau og hvilket Soltegn du er.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål kan du kontakte mig her:

 

PRIS

335,-* / 385,-
*doyoga medlemmer

 

BETALING

Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

 

TID & STED

29. oktober 2022
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V