MIDSOMMER CEREMONI

3 timers Ceremoni
d. 25. juni 2022

 

VISION

Ceremonier og Ritualer er måder at markere overgange. Et ‘sted’ at lægge det vi ikke længere ønsker at bære med os, og et ‘sted’ at finde inspiration og mod, til det nye vi ønsker at livet skal indeholde.

 

MIDSOMMER

Ved Midsommer er vi halvvejs i året – der er lige meget at kigge tilbage på, som at se frem til. Og således et fint tidspunkt at pause, reflektere, opløse og opbygge.

Midsommeren er Solen, Ilden og Lysets fest. Her står Solen på sit højeste, naturen er sit ypperste og Lyset i sit mest magtfulde.

Vi belyser udgangspunktet
– hvor er vi nu?
Beder Ilden tage det med sig, som vi ønsker at slippe. Lader Lyset vise os vejen videre frem. Og inviterer Solen helt ind, så vi bringer den med os ind i de mørkere og koldere måneder.

 

INDHOLD

Yoga, Pranayama, Dans, Bevægelse, Guidet Meditation/Visualisering, Journaling, The Ceremoni og Lys Ritual.

 

YOGA

Der vil være en kort Dynamisk Hatha yoga sekvens, hvor vi tænder og forbinder os med den indre ild.

 

PRANAYAMA

En pranayama er en åndedrætsteknik. Når vi fokuserer og ‘ændre’ på åndedrættet, kan vi ændre vores stemning og sindstilstand.

 

MEDITATION OG VISUALISERING

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at høre og se disse tanker og processer med større klarhed. Ved Visualisering, skaber vi billeder og symboler og modtager derigennem budskaber fra underbevidsheden, som ikke er tilgængelige for vores dagligdagsbevidsthed.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

JOURNALING

Journaling er fantastisk til at bevidstgøre -sort på hvidt- hvordan vi har det på et givent område. Vi laver en kort Jounaling øvelse efter Meditationen, for til fulde at få underbevidsthedens budskaber med.

 

THE CEREMONI

Med en The Ceremoni, vil vi manifistere vores ønsker for året fremadrettet.

 

 

UNDERVISER

Malene Senku

Jeg har undervist Yoga og Meditation siden 2015 og har afholdt mere end 40 retreats og workshops, udover mine ugentlige timer i Københavnske Yogastudier.

Derudover har jeg flere års erfaring i personlig udvikling, som ikke er en stræben efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. I højere grad forsøger jeg at arbejde mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg ér er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces.

I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

Mine elever beskriver mig som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker en Overgangs Ceremoni.
Du kan deltage uanset niveau.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål kan du kontakte mig her:

 

PRIS

335,-* / 385,-
*doyoga medlemmer

 

BETALING

Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

 

TID & STED

25. juni 2022
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V