VINTER WORKSHOP

3 timers Yoga og Meditations Workshop
d. 26. November 2022

 

VISION

Vi følger årets gang, med årstidernes unikke energi, stemning og styrke. Lader årstiden guide vores yoga, inspirere vores meditation, farve vores visualisering og lede vores Journaling.

 

VINTER

Vinteren er tid til reflektion, til kærlig afrunding og til at give slip på det der er udtjent og ikke skal bringes med videre.

Kom med hvis du vil slippe det gamle, for at lade der blive plads til en smuk begyndelse på noget nyt.

 

4 WORKSHOPS

Jeg afholder i 2022 4 Yoga og Meditations Workshops, hvor vi følger årets gang.

26/3 – Forårs Workshop
21/5 – Sommer Workshop
24/9 – Efterårs Workshop
26/11 – Vinter Workshop

Man kan sagtens deltage i en enkelt workshop, men de kan også tages som et forløb, hvor temaerne er i forlængelse af hinanden.

 

INDHOLD

Hatha yoga, Yin yoga, Pranayama, Bindevævsmassage med Bolde, enkelte Ansigts Yoga øvelser, Visualisering, Meditation og Journaling.

 

YOGA

Dynamisk Hatha yoga har fokus på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden.

I Yin / Restorativ Yoga bruger vi længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Ved massage med bolde, masseres bindevævet i dybden.

Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

PRANAYAMA

En pranayama er en åndedrætsteknik. Når vi fokuserer og ‘ændre’ på åndedrættet, kan vi ændre vores stemning og sindstilstand.

 

MEDITATION OG VISUALISERING

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at høre og se disse tanker og processer med større klarhed. Ved Visualisering, skaber vi billeder og symboler og modtager derigennem budskaber fra underbevidsheden, som ikke er tilgængelige for vores dagligdagsbevidsthed.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

JOURNALING

Journaling er fantastisk til at bevidstgøre -sort på hvidt- hvordan vi har det på et givent område. Vi laver en kort Jounaling øvelser efter Meditationen, for til fulde at få underbevidsthedens budskaber med.

 

UNDERVISER

Malene Senku

Jeg har undervist Yoga og Meditation siden 2015 og har afholdt mere end 40 retreats og workshops, udover mine ugentlige timer i Københavnske Yogastudier.

Derudover har jeg flere års erfaring i personlig udvikling, som ikke er en stræben efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. I højere grad forsøger jeg at arbejde mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg ér er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces.

I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

Mine elever beskriver mig som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at slippe det gamle og udtjente, for at skabe plads til nyt. Du kan deltage uanset niveau.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål kan du kontakte mig her:

 

PRIS

335,-* / 385,-
*doyoga medlemmer

 

BETALING

Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

 

TID & STED

26. november 2022
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V