YOGA WORKSHOP – EFTERÅRS JÆVNDØGN
 

3 timers jævndøgns workshop – 23. september

INFO

3 timers Yoga og Meditations workshop.

Ved Efterårs Jævndøgn er dag og nat lige lange. Her inviteres vi til at pause, reflektere, kontemplere og mærke. Inden vi tager skridtet ind i mørket, ind i afviklingen, ind i transformationen, ind i mere indadvendthed, mere koncentration og mere hygge.

På denne workshop bruger vi yoga og meditation / visualisering, til at tage afsked med sommeren, finde den indre styrke og forberede krop og sind på den mørke del af året.

 

INDHOLD

Hatha yoga, Yin yoga, bindevævsmassage med bolde, visualiseringer og meditation.

 

YOGA

Der vil være dynamisk hatha hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden.

Derudover vil der være yin /restorativ yoga hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet. Vi bruger desuden bolde til at massere og løsne bindevævet op, foruden enkelte ansigts yoga øvelser for at åbne og afslappe ansigtet.

Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

 

MEDITATION OG VISUALISERING

I den guidede Meditation, skabes billeder, historier og fornemmelser, der giver adgang til underbevishedens dybere lag. De fremkaldte billeder, deres budskaber, farver og former er ankere vi kan vende tilbage til, når livet igen er i gang, og deri finde støtte, mod og glæde.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER

Malene Senku

Jeg har undervist Yoga og Meditation siden 2015 og har afholdt mere end 50 retreats og workshops, udover mine ugentlige timer i Københavnske Yogastudier.

Derudover har jeg flere års erfaring i personlig udvikling, som ikke er en stræben efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. I højere grad forsøger jeg at arbejde mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg ér er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces.

I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale.

Mine elever beskriver mig som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at træde bevidst ind i vinterhalvåret.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål kan du kontakte mig her:

 

PRIS

350,-* / 395,-
*doyoga medlemmer

 

BETALING

Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for workshop.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

 

TID & STED

23. september 2023
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V