nytårs workshop

DEN 13. JANUAR 2024
KL.14.00-17.00

3 timer med Yoga, Journaling og Yoga Nidra, hvor vi finder en intention for 2024.

vision

Nytåret og det nye år er et oplagt tidspunkt til at starte på en frisk og drømme stort. Til virkelig at mærke ind i hvilket liv du ønsker og præcis hvad det liv skal indeholde.

Vi bruger yoga og journaling som effektfulde værktøjer til at skabe ro og klarhed og sætte en intention for 2024.

indhold

-Hatha Yoga

-Pranayama

-Ansigts Yoga

-Bindevævs massage med bolde

-Intuitiv Bevægelse

-Journaling

-Intentioner

-Visualisering / Yoga Nidra

bevægelse

YOGA

Med dynamisk Hatha Yoga er der fokus på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer.

Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

intuitiv bevægelse

Når kroppen får mulighed for at bevæge sig uden instruktion, begynder den meget hurtigt at give os svar. I kroppen møder vi alle vores historier, potentialer og længsler.

REFLEKSION

JOURNALING

Journaling er fantastisk til at bevidstgøre -sort på hvidt- hvordan vi har det på et givent område. Vi laver en Jounaling øvelser efter den Intuitive Bevægelse, for at finde vores intention.

VISUALISERING / YOGA NIDRA

I den afsluttende guidede visualisering / Yoga Nidra, skaber vi forbindelse til underbevidstheden og modtager derfra billeder, symboler og budskaber, som ikke er tilgængelige for vores dagligdagsbevidsthed.

Al undervisning er nøje guidet og intet forhåndskendskab er nødvendigt.

underviser malene senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

det siger tidligere deltagere

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malenes skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

hvem kan deltage

Alle der ønsker at sætte en intention for 2024.

pris og tilmelding


370,-* / 415,-

*doyoga medlemmer


Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for eventet.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

tid og sted

13. januar 2024
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN