workshop – yoga nøglen til ro

DEN 7. september 2024
KL.14.00-17.00

3 timers Yoga workshop, med fokus på ro i krop, sind og nervesystem.

vision

De fleste af os oplever perioder i livet, hvor hovedet er fyldt, nervesystemet er presset, kroppen er urolig, hvor vi har svært ved fokusere og vi har mistet forbindelsen til vores ro.

På denne workshop opdager vi, at vi gennem yoga, åndedrættet, vagus nerve øvelser, urter, guidet afspænding og ansigts yoga kan skabe vores egen indre ro.

indhold

-Teori om ro igennem bevægelse

-Hatha Yoga

-Pranayama

-Ansigts Yoga

-Guidet Afspænding

-Beroligende urte the

yoga

Der vil være dynamisk hatha ud fra den nyeste viden, om beroligelse af nervesystemet gennem bevægelse, og stimulering af vagus nerven.

Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed, der bringer kroppen yderligere i ro.

vagus nerven

Vagus nerven er en værdifuld ‘allieret’, når vi gerne vil finde ro. Den er med til at regulere vores parasympatiske nervesystem, hvor vi finder afslapning og ro.

Vi laver derfor flere forskellige øvelser, der stimulere og vækker denne nerve.

underviser malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

det siger tidligere deltagere

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malenes skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

hvem kan deltage

Alle der ønsker at skabe deres egen ro gennem bevægelse.

pris og tilmelding


345,-* / 395,-

*doyoga medlemmer


Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for eventet.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

tid og sted

7. september 2024
14.00-17.00

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN