udtalelser

Herunder udtalelser fra elever

“Det der gør Malene til en helt særlig person, er at hun tager tingene oppefra og ned. Jeg oplevede at dette smittede af på samværet mellem os deltagere. Der var en åbenhed og delen, som var meget smuk og unik. Derudover var undervisningen meget varieret og god. Malene er meget klar i sin undervisning, og har helt styr på det hun laver. Hun giver også af sig selv. Hold op, jeg fik meget med hjem. Glæde og masser af energi. Kan varmt anbefales.”

 

-HEIDI MYHRE

 

 

“Min oplevelse af Efterårs Yoga på Samsø i oktober 2016 er absolut positiv. Som total nybegynder i yoga og meditation fik jeg et stort udbytte af opholdet. Dette på trods af at vores underviser Malene også skulle levere en passende udfordringer til de øvrige deltagere med mange års -og meget forskellig- erfaring med yoga og meditation. Malenes tilgang til yoga og meditation, tilrettelæggelsen og opmærksomhed på den enkelte kursist var meget fin. Mellem deltagerne var der en meget dejlig og tryg stemning, hvilket ligeledes var stimuleret af Malenes dejlige tilgang til mennesker og et godt humør. En oplevelse som alle -også travle mænd på over 50- burde unde sig selv.”

 

-JØRGEN LANGE

 

 

“Malene lavede et enormt skønt kursus, det var velafstemt på alle måder. Yogastillingerne var velinstruerede og gjorde derfor sit arbejde i kroppen. Kombinationen mellem meditation, yin- og hatha-yoga var livgivende og afslappende helt ind i cellerne. Malene har en dejlig måde at instruere og være lærer på. Alle kan være med på lige præcis deres måde. Hendes vekslen mellem at tale til sindet og kroppen var dejlig. Både at rummet sindets og kroppens skavanker og menneskelighed og ikke at presse os selv til mere end vi har godt af. Det fik mig til at slappe af og nyde hvert øjeblik, også når stillingerne var udfordrende. Jeg gir Malene fem ud af fem stjerner.”

-LINE MØLLER ANDERSEN

 

 

“Malene er en dygtig, generøs og inspirerende yogainstruktør. Hendes tilgang til yogaen er jeg meget begejstret for og jeg har deltaget på flere af hendes retreats. Den er en blanding af den systematiske og fordybende og disciplinerede del af yogaen blandet med den mere frie og intuitive og legende. En perfekt balance, der er åbnende og inspirerende. Malenes passion og mission skinner igennem i alt hvad hun gør og jeg kan på det varmeste anbefale hendes yoga.”

 

-BIRGITTE TOLDERLUND

 

 

“Det blev til dejlige dage med forkælelse, yoga og godt selskab. Der fik jeg ro, vise ord og så meget andet godt med mig hjem. Hvis man har lyst til og behov for at komme under kyndig vejledning og samtidig ønsker at gøre en indsats selv, så kan jeg på det varmeste anbefale at tage med på et retreat med Malene. Malene er et kompetent, roligt, varmt og omfavnende menneske, som kan så meget udover at undervise i yoga.”

 

-SØS BARFRED

 

 

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

 

-MARIE-LOUISE LYSTER

 

 

“Tusind tak for endnu et fantastisk retreat på fine Samsø. Det var en mindst ligeså god oplevelse som sidst, og jeg kunne virkelig mærke hvor ‘groundet’ du er med denne beskæftigelse. Jeg er virkelig imponeret over din evne til at være så nærværende og imødekommende i det du gør. Du skaber en virkelig rar stemning og får en (i hvert fald mig) til at føle sig tilpas i det meditative rum der skabes på sådan et retreat. Jeg synes du formår at skabe en jordnær forbindelse til de mere spirituelle og filosofiske dele af yoga og meditation, som gør det lettere at relatere til og skabe forbindelse til de ting vi hver især går rundt og tumler med. Jeg vil varmt anbefale dine retreats til enhver.”

 

-HANNE VANG HANSEN

 

 

 

“Malenes skaber som få et rum for reflektion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

 

-TRINE SOMMER

 

 

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

 

-CAROLINE MANON

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN