om

lidt om mig og ravi yoga

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever i Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Jeg er uddannet Hatha Yoga lærer hos Louise Fjendbo Jørgensen (Yogaliving), som jeg selv har modtaget undervisning af siden 2011. Derudover har jeg deltaget i kurser og workshops i bl.a. Anatomi (Charlotte Nielsen), Pranayama og Yogafiosofi (Simon Krohn), Biomekanik, Alignment og Yoga Terapi (Jordan Bloom), Bindevævsmassage med bolde (Liselotte Frandsen), Ansigts Yoga (Cecilie Sebastian), samt kurser i Transcendental Meditation.

Foruden 15 års 1:1 sparring med mentor om det menneskelige sind, vores mønstre, tendenser og mulighed for storhed.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

Lillejuleaften 2004 så jeg for første gang Georg Harrisons støttekoncert for Bangladesh, som originalt blev afholdt den 1. august 1971 i Madison Square Garden i New York. Han havde inviteret en masse af datidens stjerner til at spille med ham, bla. Ravi Shankar. Så snart han kom på scenen blev jeg forelsket i både ham og hans sitar spil.

Senere fandt jeg ud af at Ravi betyder sol på sanskrit (oldindisk).

Så da jeg skulle navngive mit firma, gav Ravi så meget mening. For mig er det at arbejde med kroppen, i høj grad et værktøj til at finde lyset, glæden og meningen med livet. Her kan vi belyse sider af os selv, som ellers er skjult for dagligdagsbevidstheden. Når jeg underviser, bestræber jeg mig på at hjælpe mine elever i retningen af deres lys.

Så derfor Ravi!

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN