handelsbetingelser

Når du handler hos Ravi Yoga

EVENTS

Ved køb af Retreats, Én Dags Retreats og Workshops er tilmeldingen gældende og bindene ved betaling. Betalingen refunderes således ikke. Du er velkommen til at sælge din plads videre, og bedes give mig besked i det tilfælde.

ONLINE PRODUKTER

Køb af et online produkt hos Ravi Yoga inkluderer 1 stk. licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Når du køber et online produkt, er det personligt og må kun bruges til personligt brug.

OPHAVSRET

Alle online produkter er omfattet af loven om ophavsret.
De er skrevet, produceret og distribueret af Malene Aura Senku.

Du er velkommen til at bruge produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat og downloade lydfiler. Men du må ikke – hverken gratis eller mod betaling – dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Malene Aura Senkus / Ravi Yogas produkter.

priser

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms.

RETUR- OG REKLAMATIONSRET

Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret. Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (f.eks. lydfiler til download), men du har to års reklamationsret ifølge købeloven.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og dermed adgang til produktet.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Malene Aura Senku / Ravi Yoga kan ikke drages til ansvar for andet ifm. digitalt salg, end hvad der følger efter gældende lovgivning.

Der tages forbehold for prisfejl, fejl i indhold eller lign.

KONTAKT

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål vedr. et produkt, du har købt: malene@raviyoga.dk

Ravi Yoga / Malene Aura Senku

CVR: 385009530
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN