persondata politik

Ravi Yogas Persondata & Cookie politik

 
 
For at følge den nye GDPR lovgivning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018 kan du herunder læse om de informationer der bliver indsamlet om dig som kunde, og hvordan de bruges, videregives og hvordan dine oplysninger beskyttes, når du bruger vores tjenester.

Når du som kunde handler med Ravi Yoga bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse, og kan kun tilgåes af enkelte medarbejdere, der håndterer informationen. Dine oplysninger bliver aldrig solgt til tredjepart.
 
 

DATAANSVARLIG

Malene Kjærsgaard Jensen
CVR: 38500953
Telefon: 26404899
Mail: malene@raviyoga.dk

Ravi Yoga indsamler oplysninger på følgende måder: Ved brug af cookies. Ved at du opgiver dine oplysninger i forbindelse med udfyldelse af formularer, tilmelding til nyhedsbrev og ved køb af produkter.

 

COOKIES

En cookie er en lille fil, der lagres i din webbrowser, som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at bruge internettet, fordi mit website kan huske dine præferencer. Cookies kan fx huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer og jeg kan bruge cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Websitet bruger flg. cookies:

 

CookieTypeDurationDescription
@@History/@@scroll|#htmlsessionData sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
tk_lrhttp1 årData sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
tk_orhttp5 årData sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
tk_r3dhttp2 dage Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
tk_tchttpsessionData sendes til: USA (tilstrækkelig)
wc_cart_hash_#htmlsessionData sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
wc_fragments_#htmlsessionData sendes til: Danmark (tilstrækkelig)

 

TREDJEPART

Ravi Yoga anvender følgende underleverandører: One.com som hjemmeside host, Stripe og PayPal til betaling, Mailchimp til udsendelse af emails og WooCommerce til håndtering af køb i min webshop.

 

NYHEDSBREVE

Ravi Yoga benytter Mailchimp til at udsende nyhedsbreve.

For at kunne sende dig nyhedsbreve via email bliver du ved tilmelding bedt om følgende oplysninger:

 
• Din emailadresse
 

Dine oplysninger bruges udelukkende til at sende nyhedsbreve fra Ravi Yoga og bliver lagret i min database hos Mailchimp. Jeg opbevarer emailadresser i Mailchimp, som overholder GDPR’s retningslinier.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve ved at klikke på afmeld linket i bunden af hver email, du modtager fra mig.

 

PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med dit køb af et produkt hos Ravi Yoga indtaster du en række personoplysninger. Disse er:

 
• Dit navn
• Din adresse
• Din emailadresse
• Dine betalingsoplysninger
 

Oplysninger om dit navn, adresse og emailadresse bliver udleveret til betalingssystemet Stripe eller PayPal, med henblik på betaling og levering af det produkt, du har købt. Ved køb i webshop bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse, og kan kun tilgås af enkelte medarbejdere, der håndterer ordren.

Dine oplysninger vil ikke blive gemt, udover hvad der kræves for at opfylde de eksisterende lovkrav for bogføring og fakturering, medmindre du aktivt har tilmeldt dig mit nyhedsbrev. Jeg indhenter, anvender og opbevarer dine data for at kunne opfylde de eksisterende lovkrav i forbindelse med fakturering og bogføring. Jvf. bogføring- og regnskabsloven.

 

DINE RETTIGHEDER

Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig og du kan til enhver tid bede Ravi Yoga om at få oplyst og/eller slettet dine oplysninger ved at kontakte mig på malene@raviyoga.dk

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Hvis Ravi Yoga behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du til enhver tid ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet.