yogaens mange fordele

Optimerer arbejdsmiljøet

Yoga højner det mentale velvære, giver bedre humør og større overskud, hvilket spreder sig som ringe i vandet blandt medarbejderne, og skaber et positivt og behagelig arbejdsmiljø. Desuden giver en fælles aktivitet, følelsen af sammenhold og styrker således samhørigheden og samarbejdet.

højere effektivitet og færre sygedage

Yoga øger koncentrationsevnen, og opøver evnen til at være nærværende og opmærksom, hvilket giver medarbejdere, der udfører deres arbejde mere strømlinet og effektivt. Derudover forbedre yoga nattesøvnen og styrker immunforsvaret, hvilket resulterer i raske og og oplagte ansatte.

stykrker og støtter kroppen

Yoga styrker og støtter kroppen, der hvor hverdagen, kan have en tendens til at slide på den. Således vil medarbejderne få en forståelse for, hvordan de skal selv kan vedligeholde kroppen, også mellem undervisningerne.

malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist flere end 11.000 elever i Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

kontakt mig og hør mere

Med fokus på alignment og biomekanik er min undervisningsstil velegnet til alle niveauer og alle slags kroppe; nybegyndere som øvede, unge som ældre.

Desuden har jeg en stor passion for nervesystemet, og hvordan vi bringer det i ro og harmoni.

Kontakt mig, og hør hvordan jeg kan bidrage til netop dine medarbejderes trivsel, sundhed og velvære.

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN