HATHA & DRØMMEREJSE – EFTERÅR, SKYGGER OG FRIGØRELSE

DEN 20. SEPTEMBER 2024
KL.18.30-20.30

2 timer hvor vi forbinder os til efterårets energi, gennem Hatha Yoga og Drømmerejse.

vision

I Hatha & Drømmerejse kombinerer vi bevægelse og visualisering – Vi bevæger kroppen med Hatha Yoga, åbner de låste dele og frigiver stagneret energi. I den guidede Drømmerejse skabes billeder, historier og fornemmelser der giver adgang til underbevishedens dybere lag. Her kan vi finde svar på konkrete spørgsmål, og opdage hidtil ukendte eller glemte ressourcer og styrker.

SEPTEMBER

Netop denne Hatha & Drømmerejse dedikerer vi til efteråret. Til den forløsende, frigørende energi. Til at slippe alt det der har været, men som ikke længere skal med. Som træerne, der smider deres blade, for at nye smukke kan vokse frem, når tiden er til det.

Vi lader derfor Hatha Yogaen være fyldt med udrensende twist og hofteåbnere, og Drømmerejsen guide os ind i mødet med vores skygger, og den baggage vi ikke skal bære rundt på mere. Så vi herfra går ud i livet transformerede og frigjorte.

ARKETYPE

Vi lader os inspirere af arketypen ’Den Vilde Kvinde’. Kvinden der slipper alt det, hun ikke længere skal bruge, hende der river alt det ned som er udtjent, og kun efterlader det tilbage der er kærlighed. I visheden om, at hvis nyt smukt skal blomstre frem, så må der ryddes, slippes og gøres plads.

indhold

-Hatha Yoga

-Pranayama

-Ansigts Yoga

-Bindevævs massage med bolde

-Guidet Drømmerejse

program

Vi begynder med en kort introduktion.

Herefter en Pranayama / åndedrætsteknik for at sætte stemningen i kroppen.

Med 75 minutters Hatha Yoga arbejder vi kroppen godt igennem, og slutter af med 30 minutters guidet Drømmerejse.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

underviser malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

det siger tidligere deltagere

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malenes skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

hvem kan deltage

Alle der ønsker at skabe forbindelse til efterårets energi.

pris og tilmelding


210,-* / 235,-

*doyoga medlemmer

NB. Der er frigivet 5 pladser til Doyogas medlemmer, efter ’først til mølle princippet’.


Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for eventet.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

tid og sted

20. september 2024
18.30-20.30

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN