HATHA & DRØMMEREJSE – VINTER, RO OG SELVOMSORG

DEN 8. NOVEMBER 2024
KL.18.30-20.30

2 timer hvor vi forbinder os til vinterens energi, gennem Hatha Yoga og Drømmerejse.

vision

I Hatha & Drømmerejse kombinerer vi bevægelse og visualisering – Vi bevæger kroppen med Hatha Yoga, åbner de låste dele og frigiver stagneret energi. I den guidede Drømmerejse skabes billeder, historier og fornemmelser der giver adgang til underbevishedens dybere lag. Her kan vi finde svar på konkrete spørgsmål, og opdage hidtil ukendte eller glemte ressourcer og styrker.

NOVEMBER

Netop denne Hatha & Drømmerejse dedikerer vi til vinteren. Til den rolige, indadvendte energi. Til at læne os så meget bagud, at hele systemet får lov at restituere og genoplades. Som naturen i sin tålmodige venten, på lysets kommen.

Vi lader derfor Hatha Yogaen være fyldt med rolige foroverbøjninger og hasestræk, og Drømmerejsen guide os ind i mødet med vores altid iboende ro og langsommelighed. Så vi herfra går ud i livet med fuld forståelse af, at pausen og selvomsorgen, er lige så vigtig som aktiviteterne.

ARKETYPE

Vi læner os ind i arketypen ’Den Vise Kvinde’. Kvinden der er i slutningen af livsfasen, hende der ved, at hun nu kan læne sig tilbage i ro. Der ikke længere behøver vise sit værd – hun har gjort sit. Kvinden der har ro i maven når hun hviler, fordi hun ved, at det er det der skal til, inden hun tager næste tur i livets cyklus.

indhold

-Hatha Yoga

-Pranayama

-Ansigts Yoga

-Bindevævs massage med bolde

-Guidet Drømmerejse

program

Vi begynder med en kort introduktion.

Herefter en Pranayama / åndedrætsteknik for at sætte stemningen i kroppen.

Med 75 minutters Hatha Yoga arbejder vi kroppen godt igennem, og slutter af med 30 minutters guidet Drømmerejse.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist flere end 11.000 elever i Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

det siger tidligere deltagere

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malenes skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

hvem kan deltage

Alle der ønsker at skabe forbindelse til vinterens energi.

pris og tilmelding


210,-* / 235,-

*doyoga medlemmer

NB. Der er frigivet 5 pladser til Doyogas medlemmer, efter ’først til mølle princippet’.


Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for eventet.

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

tid og sted

8. november 2024
18.30-20.30

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN