Her er det du og din krop leder efter

høj kvalitets yoga, der vil ændre din krop, højne din kropsbevidsthed og booste din livskvalitet og dit humør.

(Dette er et engangsbeløb)

nu behøver du ikke lede længere!

Mangler din krop styrke og fleksibilitet – måske gør den ondt og mistrives af hverdagsskavanker? Har du hoppet fra træningsform til træningsform, for at løse problemet – måske endda prøvet flere forskellige former for yoga?

Har du søgt efter noget, der kunne få dig i kontakt med dig selv og din krop – så du bedre kunne mærke ‘hele dig’? Og har du undret dig over, om der fandtes en måde at øge humøret og forbedre livskvaliteten på en sund og naturlig måde?

Uden at finde det der hjalp, eller passede til dig og din krop?

SÅ ER DET HER til DIG!

Med ‘Hatha Yoga Sekvens pakken’, får du det der skal til for at bygge kroppen stærk og ‘skavank-fri’; på en sikker, omhyggelig, videnskabeligt bevist og sjov måde.

Det der skal til, for at få en solid kropsfornemmelse, og skabe en gladere udgave af dig og dit liv.

MED ‘HATHA yoga SEKVENS PAKKEn’ FÅR DU:

✓ et fuldkrops yoga program – 8 sekvenser

✓ en bom stærk krop

✓ Bevægelighed i alle led

✓ smidig og fri bevægelse

✓ en højt udviklet Kropsbevidsthed

✓ Øget endorfin produktion (mere glæde)

med ‘HATHA yoga SEKVENS PAKKEn’ finder du ud af:

Hvordan du styrker og smidiggør din krop, uden at slide på den.

Så din træning ikke bliver årsag til smerter eller skader.

Hvordan du positionerer kroppen korrekt i dine yogastillinger, så de virker.

Så du ikke bruger din træningstid forgæves og ineffektivt.

Hvordan du kan bruge yoga og bevægelse, som et naturligt humør- boost.

Så du ‘slår 2 fluer med et smæk’, og bliver stærk og glad samtidig.

Biomekanik og alignment

Det der gør min måde at undervise på både sikker, effektiv, grundig og af høj kvalitet, er at den er alignment baseret og bygger på biomekanik.

Hvilket kort fortalt vil sige, at styrke kroppen ved hensigtsmæssig positionering og bevægelse.

Du vil derfor -måske- opleve, at jeg forklarer øvelserne anderledes og grundigere end du er vant til. Du vil samtidig kunne være helt sikker på, at hver enkelt øvelse har et formål, er tryg at udføre og vil gavne din krop.

det består ‘HATHA yoga SEKVENS PAKKEn’ af?

8 hatha yoga sekvenser

Du får 8 Hatha Yoga sekvenser á 50 minutter. Hver sekvens er gennemarbejdet og skabt ud fra min viden og erfaring som yogalærer.

Bygget på biomekanik, der gør øvelserne så ‘on-point’ og effektive, at du på meget kort tid får den effekt, som du ellers kunne bruge lang tid, på at opnå med anden træning.

Sekvenserne har disse temaer:
Blid hatha, Styrke hatha, Lænd & haser, Hofter, Twist, Balance, Sidestræk, Skuldre & øvre ryg

Nøje instrueret, så alle kan følge med, både hvis du aldrig har prøvet yoga før eller er en erfaren yogi.

testimonials

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malene skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg kan godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist flere end 11.000 elever i Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

 
0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN