Kan du mærke hvem du er under alt det tillærte?

bevæg dig til vished, autenticitet og visdom på 10 min. dagligt.

EN 21 DAGES CHALLENGE MED INTUITIV BEVÆGELSE OG JOURNALING, HVOR DU FORBINDER DIG TIL DIT AUTENTISKE JEG

(Dette er et engangsbeløb)

derfor er kroppen nøglen til at leve din sandhed

Kroppen er i min optik fyldt med visdom. Den bærer alle svar, og den er en direkte portal til din inderste kerne. Ved at skabe en forbindelse til kroppen dagligt, vil du være i stand til at slippe de blokeringer og lag der ligger foran den du virkelig er.

Du vil kunne leve fra et helt andet og mere sandt sted. Et sted uden tvivl, forvirring, mismod og sammenligning. Derimod et sted fyldt med mod, glæde, vished, visdom, og ikke mindst dig i den mest autentiske form.

Jeg har de sidste 8 år undervist flere end 11.000 elever, og har skabt denne metode på baggrund af de erfaringer jeg herigennem har samlet.

Jeg er sikker på den vil skabe transformation for dig!

HØR Hvorfor METODEN VIRKER HER:

DERFOR KAN DU IKKE ‘REGNE DEN UD’

Har du også prøve at ’regne den ud’?

Forsøgt at tænke dig til en større tilfredshed i livet, spekulere blokeringerne bort. Bruge logikken og hovedet til at finde dine svar og løsninger, for så alligevel at opleve, at svaret ikke var helt sandt, processen ikke gik i den helt rigtige retning og at resultatet ikke helt resonerede?

Problemet er at hovedet, tankerne, logikken og rationalet er begrænsede, skolede, frygtsomme og kortsynede. De svar vi finder her, vil ofte være det samme og ofte skabe de samme resultater.

Hovedet indeholder ikke de svar, der vil lede dig i retningen af dig.

Mit bud er, at du må have kroppen med.

Fra hovedet vil du blive ved at leve din kodning, fra kroppen vil du leve din sandhed.

derfor kan det være svært at mærke dig

De fleste af os er fra en tidlig alder, blevet skolet til at passe ind i kasser, til at søge svarene uden for os selv og overhøre vores indre kald og stemme.

Uden held, forsøgte jeg i mange år, at at gøre præcis dét. Men opdagede at disse tendenser var den primære årsag til, at jeg mildest talt var utilfreds med livet. Jeg passede ikke ind, jeg kunne ikke se bort fra min mavefornemmelse og den konstante stemme der fortalte mig, at jeg ikke levede i fuld overensstemmelse med den jeg egentlig var.

Men jeg anede ikke hvor jeg skulle lede, hvor jeg kunne finde svar og hvem jeg skulle spørge om råd.

Først da jeg mødte Yoga og særligt Intuitive Bevægelse opdagede jeg, at svarene allerede var i mig -de var i min krop. Jeg oplevede, at jeg ved at bevæge, mig, kom i kontakt med den jeg virkelig er under det tillærte. At jeg indeholder en version af mig, der har fuld tillid, der har fuld vished og som allerede er tilfreds.

Kroppen indeholder forbindelsen til alt hvad du er!
Alt hvad du nogensinde har været!
Alt hvad du nogensinde bliver.

Du skal blot tage dig tiden, til at skabe forbindelsen. Så begynder den at give dig dine svar.

HVORDAN VILLE LIVET VÆRE HVIS DU…

Kunne få hurtige og klare svar, der er i overensstemmelse med dine kerneværdier?

Kunne leve i større resonans og med dyb autenticitet?

Kunne bypasse tankerne, dine tillærte overbevisninger og den indre dialog?

Kunne være i kontakt med glæde og flow hver eneste dag?

Kunne mærke hvad, hvem og hvordan der er sandt for dig?

Kunne leve mere tillidsfuldt og stå stærkere i dig selv?

det får du:

STEP-BY-STEP GUIDE

En manual der uddybende belyser alle metodens komponenter.

UNDERBYGGENDE AUDIO

Nøje udvalgt musik til alle 21 dage, til at vække, forløse, invitere, undersøge, aktive og underbygge din rejse indad.

REFLEKTERENDE JOURNALING

Daglige Journaling Prompts, der fastholder dit engagement og giver dig mulighed for at følge din udvikling, samt se dine tendenser, mønstre og narrativer.

FIRECRACKEREN

Med Firecrackeren får du en metode til at bypasse hovedets og tankernes begrænsede perspektiv, tillærte overbevisninger og indre dialog.

En metode, til at skabe forbindelse til din krop og dens visdom.

En ny rutine, der vil tillade dig at leve i overensstemmelse med din indre stemme og dine kerneværdier.

21 transformerende dage med Intuitiv Bevægelse og Journaling, skabt for at du kan finde og genfinde dig.

underviser malene senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

testimonials

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malenes skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

OG SÅ FÅR DU 3 BONUSSER

MOTIVERENDE MAILS

Jeg guider dig -via mails- undervejs, på de områder og de tidspunkter jeg -ud fra tusindvis af undervisningstimer- ved er svære. Således at du bliver taget i hånden og ført hele vejen igennem de 21 dage og når i mål.

SPOTIFY PLAYLISTE

Alt musik til Firecrackeren er samlet på en playliste på Spotify, så du ikke skal bruge tid på finde den.
Vil du hellere bruge en anden musiktjeneste, findes musik forslagene også i velkomstmailen.

FACEBOOKGRUPPE

Du vil få adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor du finder fællesskab med andre ‘Firecrackere’. Her kan vi sparre, heppe, tvivle og dele om oplevelserne undervejs.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

“Jeg føler ikke jeg har tid til at presse mere ind i min hverdag, hvordan får jeg tid til Firecrackeren?”

Firecrackeren tager kun 10 min. dagligt. Alt musik til den Intuitive Bevægelse ligger klar på en Spotify liste, og der er blot 4 daglige journaling prompts.

Dertil er min oplevelse, at den tid du investerer, bliver givet igen 10 fold. Når du etablerer forbindelse til din krop, etablerer du samtidig forbindelse til et flow, hvor beslutninger træffes lettere, synkronicitet opstår og tvivl mindskes.

“Hvad hvis jeg ikke ved, hvordan jeg skal bevæge mig i den Intuitive Bevægelse?”

Hvis bevægelsen ikke kommer naturligt, så start med at ryste eller svaje kroppen. Og lad så herefter den Intuitive Bevægelse tage over, når den kommer. Efter et par dage føler kroppen sig tryg, og så vil det blive lettere.

“Hvad gør jeg, hvis jeg bliver selvbevidst når jeg skal bevæge mig?”

Selvbevidsthed og akavethed er en helt naturlig del af at bevæge sig intuitiv -i hvert fald for mig. Lad det være en del af oplevelsen, inviter det ind og bevæg dig sammen med det.

“Hvad får jeg når jeg køber Firecrackeren?”

Ved køb får du tilsendt en mail med det samme der indeholder: en workbook i PDF format med dybdegående forklaringer på alle Firecrackerens dele, samt de daglige Journaling Prompts, et link til Spotify med alle 21 sange til den Intuitive Bevægelse, (de 21 sange findes også i workbooken og i mailen), et link til en lukket Facebookgruppe med andre ’Firecrackere’. Derudover sender jeg dig løbende mails med mine erfaringer og oplevelser med både Journaling og Intuitiv Bevægelse.

“Hvordan forholder jeg mig, hvis det er svært at skrive i min Journaling?”

De 4 journaling prompts, kan besvares med få ord, og kræver derfor ikke det store ’ord flow’. Skulle der alligevel komme en blokade, så skriv ordene ’skriv, skriv, skriv’, indtil ordene flyder.

“Hvad hvis jeg mister motivationen, og vil give op undervejs?”

Jeg sender dig løbende mails, hvor jeg beskriver mine oplevelser og min udvikling med både Intuitiv Bevægelse og Journaling. Mind dig selv om, at oplevelsen den 1. dag og den 21. dag er ikke den samme. Du er nød til at fortsætte, for at opleve hele processen.

Jeg ønsker kun tilfredse kunder. Derfor får du dine penge tilbage -indenfor 14 dage- hvis du ikke er tilfreds.

KLAR TIL 21 TRANSFORMERENDE DAGE?

 
0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN