bevæg dig til kroppens visdom

EN 21 DAGES CHALLENGE MED INTUITIV BEVÆGELSE OG JOURNALING, DER FORBINDER DIG TIL DIT AUTENTISKE JEG

(Dette er et engangsbeløb)

firecrackeren giver dig:

✓ forbindelse til din krop og dens visdom

✓ kontakt med din indre stemme og dine kerneværdier

✓ Klarhed på din blokader og overbevisninger

med ‘firecrackeren’ vil du kunne…

Bypasse tankerne, dine tillærte overbevisninger og den indre dialog.

Så du kan mærke hvad, hvem og hvordan der er sandt for dig!

Få hurtige og klare svar, der er i overensstemmelse med dine kerneværdier.

Så du kan leve i større resonans og med dyb autenticitet!

Leve mere tillidsfuldt og stå stærkere i dig selv.

Så du er i kontakt med glæde og flow hver eneste dag!

det består FIRECRACKEREN af?

understøttende audio

Nøje udvalgt musik til alle 21 dage, til at vække, forløse, invitere, undersøge, aktivere og underbygge din rejse indad.

Alt musik til Firecrackeren er samlet på en playliste på Spotify, så du ikke skal bruge tid på finde den. Vil du hellere bruge en anden musiktjeneste, findes sangene også i velkomstmailen og workbooken.

journaling propts

Daglige Journaling Prompts, der fastholder dit engagement og giver dig mulighed for at følge din udvikling, samt opdage dine tendenser, mønstre og narrativer.

workbook

En workbook der indeholder en introduktion til Intuitiv Bevægelse og Journaling, foruden mine mest bemærkelsesværdige erfaringer med begge.

I workbooken finder du også de 21 journaling promts.

malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

“Jeg føler ikke jeg har tid til at presse mere ind i min hverdag, hvordan får jeg tid til Firecrackeren?”

Firecrackeren tager kun 10 min. dagligt. Alt musik til den Intuitive Bevægelse ligger klar på en Spotify liste, og der er blot 4 daglige journaling prompts.

Det er min oplevelse, at den tid du investerer, bliver givet igen 10 fold. Når du etablerer forbindelse til din krop, etablerer du samtidig forbindelse til et flow, hvor beslutninger træffes lettere, synkronicitet opstår og tvivl mindskes.

“Hvad hvis jeg ikke ved, hvordan jeg skal bevæge mig i den Intuitive Bevægelse?”

Hvis bevægelsen ikke kommer naturligt, så start med at ryste eller svaje kroppen. Og lad så herefter den Intuitive Bevægelse tage over, når den kommer. Efter et par dage føler kroppen sig tryg, og så vil det blive lettere.

“Hvad gør jeg, hvis jeg bliver selvbevidst når jeg skal bevæge mig?”

Selvbevidsthed og akavethed er en helt naturlig del af at bevæge sig intuitiv -i hvert fald for mig. Lad det være en del af oplevelsen, inviter det ind og bevæg dig sammen med det.

“Hvad får jeg når jeg køber Firecrackeren?”

Ved køb får du tilsendt en mail med det samme, der indeholder: en workbook i PDF format med forklaringer på Firecrackerens dele, samt de daglige Journaling Prompts, et link til Spotify med alle 21 sange til den Intuitive Bevægelse, (de 21 sange findes også i workbooken og i mailen).

“Hvordan forholder jeg mig, hvis det er svært at skrive min Journaling?”

De 4 journaling prompts, kan besvares med få ord, og kræver derfor ikke det store ’ord flow’. Skulle der alligevel komme en blokade, så skriv ordene ’skriv, skriv, skriv’, indtil ordene flyder.

“Hvad hvis jeg mister motivationen, og vil give op undervejs?”

I workbooken beskriver jeg mine oplevelser og min udvikling med både Intuitiv Bevægelse og Journaling -find inspiration heri. Mind dig selv om, at oplevelsen den 1. dag og den 21. dag er ikke den samme. Du er nød til at fortsætte, for at opleve hele processen.

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN