Her er dit
magi skabende
hverdags yoga ritual

dig-tid, der gør din krop stærk, dit sind roligt og tænder din livsgnist

(Dette er et engangsbeløb)

kender du følelsen af…

At have mistet dig selv i hverdagens stress og jag?

At du vælger dig selv og din dig-tid fra som det første, når livet bliver travlt og overvældende?

At kroppen føles tung og træt, og det er svært at mærke dig selv?

Som mor og selvstændig, kender jeg det alt for godt. Pludselig er der gået for lang tid, hvor jeg ikke har tjekket ind med mig selv og fundet tid til egenomsorg.

OG HVIS DU ER BARE EN LILLE SMULE SOM MIG…

Så ved du, at det altid fører til en utilfreds, irritabel og ‘disconnected’ udgave af dig selv! Hvilket gør at du mister forbindelsen til din kerne, dine ønsker, din glæde, dit overskud og din retning i livet.

MEN JEG HAR LØSNINGEN…

Jeg har skabt ‘HVERDAGS YOGA RITUALET’. En samling af det jeg ved virker (efter 8 år som yogalærer) -hurtigt og effektivt.

Så du igen kan stå stærkt i dig selv, være fuldt til stede i dine relationer, og leve et liv hvor du er begejstret -hver dag.

OG DET VIL JEG GERNE DELE MED DIG NU!

Her er Hverdags yoga ritualet der:

✓ giver dig en rutine, der kan følge dig resten af livet

✓ styrker din krop, og din evne til at stå i dig selv

✓Beroliger dit nervesystem og mindsker tankemylder

✓ Øger din bevidsthed på dine ønsker og livets positive sider

✓ booster dit Overskud, effektivitet og kreativitet

✓ giver dig egen-omsorg, dig-tid og selv-pleje

✓ minder dig om at du og dine behov er vigtige

med ‘hverdags yoga ritualet’ bliver du klar over…

Hvordan du tager dig af din krop, med videnskabeligt beviste metoder, pakket ind i sjov og lækker yoga.

Så smerter, ubehag og tyngde ikke stopper dig i dine gøremål!

Hvordan du beroliger dit nervesystem, med en enkel og veldokumenteret åndedrætsøvelse.

Så du altid har ‘ro’ ved hånden, når du har brug for en mental pause!

Hvordan du får øje på livets skønneste facetter og begynder at skabe det liv, du gerne vil have.

Så du ikke ukritisk fortsætter i en hverdag, der ikke gør dig glad!

ud af ‘hverdags-døsen’

Med ‘HVERDAGS YOGA RITUALET’ bliver du vækket af din ‘hverdags-døs’, og vågner op til et liv, du selv er aktiv medskaber af -med yoga, dig-tid og ro, som bliver din direkte vej til en dyb og vedvarende kontakt til dig selv.

det består hverdags yoga ritualet af?

5 pimpede solhilsner

En unik yoga sekvens, skabt ud fra min viden og 8 års erfaring som yogalærer.

Bygget på biomekanik, der gør øvelserne så ‘on-point’ og effektive, at du på meget kort tid får den effekt, som du ellers kunne bruge lang tid, på at opnå med anden træning.

Du kommer hele kroppen igennem, styrker hvor der skal styrkes, øger din kropsbevidsthed og når endda at få sved på panden undervejs.

Nøje instrueret, så alle kan være med, både hvis du aldrig har prøvet yoga før eller er en erfaren yogi.

OBS. Du får sekvensen i 2 tempi. 23 min. du kan bruge indtil du kender øvelserne og 16 min. når du vil have et højere tempo.

åndedræts-teknik

En åndedrætsteknik der hjælper dig, med at skabe fokus og finde ro på bare få minutter.

Kan bruges inden yoga, inden sengetid, eller når som helst på dagen, hvor der er behov.

dags tracker

Et kort tjek-ind med dig selv morgen og aften, så du får overblik over din udvikling, og træner sindet i at opdage livets smukkeste sider.

OG SÅ FÅR DU 3 BONUSSER

Ansigts yoga

En lille Ansigts Yoga rutine der fungerer som et naturligt ‘facelift’. Modvirker tegn på træthed, giver ansigtet spændstighed & glød og tilfører hverdagen et strejf af wellness.

workbook

Kort forklaring på hvorfor det netop er yoga, åndedrætsteknik og biomekanik, du har brug for. Journaling prompts der gør dig klar på, hvor du gerne vil hen og en mini guide i implementering af ‘Hverdags Yoga Ritualet’.

facebook gruppe

Du får derudover adgang til min Facebook gruppe, hvor du kan ‘møde’ ligesindede, spare, heppe og stille spørgsmål.

malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist flere end 11.000 elever i Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

testimonials

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malene skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg kan godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

“Jeg føler ikke jeg har tid til at presse mere ind i min hverdag, hvordan får jeg tid til ‘Hverdags Yoga Ritualet’?”

Metoden er skabt til at skabe tid. Yoga sekvensen er kort, men effektiv. Du kommer hele kroppen igennem, og får endda sved på panden. Derudover åndedrætsteknikken der giver ro.

Når du bevæger dig og fokuserer på dit åndedræt, har det en positiv effekt på både din hjerne og dit overskud. Dvs. at tiden er ‘givet godt ud’, da de vil få dig til, at være mere effektiv i dagens andre gøremål.

“Jeg har aldrig prøvet yoga før, kan jeg være med alligevel?”

Jeg underviser ‘alignment-baseret’, hvilket bl.a. vil sige, at bevægelsen er vigtigere end den endelige stilling. Alt kan udføres ud fra det niveau du er på, og er nøje forklaret. Jeg instruerer i brug af hjælpemidler undervejs, hvilket gør yogaen yderligere ’justerbar’.

Derudover kommer sekvensen i 2 udgaver, en hurtig til når du kender øvelserne og en langsommere du kan bruge, så længe det føles rarest.

I workbooken forklarer jeg desuden hovedprincipperne bag bio-mekanikken, så du herigennem også får forståelse for, måden jeg underviser på.

“Hvad får jeg når jeg køber ‘Hverdags Yoga Ritualet?”

Ved køb får du tilsendt en mail med det samme, der indeholder: Links til Vimeo til Yogasekvenserne og Ansigts Yoga rutinen. En lydfil med åndedrætsteknikken. Workbooken og Dags Trackeren i Pdf format. Desuden et link til min lukkede Facebookgruppe.

“Hvad hvis jeg mister motivationen, og vil give op?”

Inden du går i gang med ‘Hverdags Yoga Ritualet’, inviterer jeg dig til at besvare et par Journaling Prompts, der klargør hvor du er nu og hvor du gerne vil hen. Disse svar kan du vende tilbage til, hvis du mister motivationen, eller glemmer hvorfor det var vigtigt at gå i gang.

Desuden kan du bruge Facebookgruppen, hvor du kan spare med både mig og gruppens andre medlemmer.

 
0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN