SOLKOMPASSET

Et kald på dig, din essens og dit bidrag.

Velkommen til Solkompasset.

Velkommen til en bevidstgørelse af din kerne,
og den brik du er i det store puslespil.

 

INDHOLD

– Intuitiv bevægelse
– Visualisering
– Journaling
– Hatha Yoga
– Pranayama
– Workbook

Med Intuitiv Bevægelse, Visualisering (guidet Meditation) og en masse Journaling skaber vi kontakt til underbevidstheden og derigennem din Essens, din kerne, dine kvaliteter og dét du er her for at bidrage med.

Derudover får du en Hatha Yoga sekvens og en Pranayama (Åndedrætsteknik), der kan bruges til at vedligholde og yderligere udforske din Essens og dit udtryk. Sekvensen indeholder en række klassiske asanas (Yoga øvelser), der udgør ‘rammen’, som du kan fylde ud med det der ræsonnerer.

 

INTUITIV BEVÆGELSE

På de over 50 Retreats og Workshops jeg har afholdt, har Intuitiv Bevægelse været et fast element -og hver gang udfører det dets magi. Det er det mest virksomme værktøj jeg kender, til at få kroppen til at afslører, de historier den bærer rundt på, som dagligdagsbevidstheden intet aner om.

Intuitiv bevægelse er en invitation indad, en forbindelse til det gemte, en opdagelse af det glemte og en mulighed for frigørelse. Når vi bevæger os uden instruktion og uden ‘formål’, lader vi kroppen begynde at tale sit eget sprog, og kan derigennem begynde at høre, hvad den ønsker at slippe og hvad den ønsker at lade fylde.

Vi bruger Intuitiv Bevægelse inden Visualiseringen, for at give kroppen mulighed for at slippe, hvad der skal slippes, så vi kan gå dybere i Meditation. Både i den medfølgende Workbook, og mailen du får ved køb, finder du en liste med 5 musikforslag til bevægelsen.

 

JOURNALING

Journaling er en måde at kommunikere med underbevidstheden, og derigennem få svar, som vi ikke ville kunne tænke os til. Det er derfor en fantastisk måde at blive bevidst om de inderste følelser, tanker og overbevisninger.

Solkompasset indeholder 2 dele Journaling, hvoraf den ene del har fokus på dig og den anden del på dit bidrag. Slutteligt uddrager vi af de 2 dele, en sætning der udgør dit ‘Solkompas’, som fremadrettet vil kunne bruges som en guide og ledestjerne, når du skal træffe beslutninger, eller blot minde dig selv om hvem du i sandhed er, og hvorfor du er her.

Journaling promptsne finder du både i Workbooken, og i videoen / lydfilen med Visualiseringen.

 

 

VISUALISERING

En Visualisering er en Guidet Meditation, hvor du inviteres til at se billeder og fornemme stemninger. Det er kraftfuld måde at kommunikerer med de dybere lag i os, og herfra få erkendelser, svar, guides og erindringer.

I denne Visualisering tager vi kontakt til vores Essens, og lader hende give os svarene, vi søger efter.

Visualiseringen kommer både som video og lydfil, så du kan se / høre den, som det passer dig bedst.

 

HATHA YOGA OG PRANAYAMA

Yoga er en fantastisk måde at bevæge kroppen på, fordi den ikke har et facit. Yoga kan ikke være rigtigt eller forkert, men kun udføres derfra hvor vi er. Det er en indsigtsrig legeplads, til at blive klar over både indre dialog og blokeringer, men også finde det indre legebarn, glæden og livsmodet frem. Yogaen er nøje guidet, og kræver intet forhåndskendskab.

Vores åndedræt er endnu en nøgle til at bevidstgøre, hvordan vi har det. Når vi ændrer på åndedrættet, ændrer vi vores sindstilstand, og kan herigennem få adgang til flere og andre ressourcer. Ligeledes afslører åndedrættet også vores nuværende tilstand, og kan fortælle os, hvordan vi har det i en given situation.

Du får yogasekvensen og åndedrætsteknikken i en samlet video.

 

KØB SOLKOMPASSET

Er du klar til at forbinde dig med din Essens, så tryk herunder: