hvad hvis du
kunne finde
-og gå på-
din vej?

solkompasset er En forbindelse til dit kald, din essens og dit bidrag

JEg er klar til at finde mit kald

(Dette er et engangsbeløb)

derfor kan din vej være svær at se

Igennem livet lærer vi at tillægge os sider, der får os til bedre at passe ind og samtidig skjule sider af vores inderste jeg, for bedre at blive accepteret, hvilket kan føre til, at vi bliver fremmede for os selv.

Herfra bliver livsvejen sværere, fordi navigationen mangler. Vi kan fare vild og komme på uveje fordi vi går i blinde. Heldigvis er kernen ikke væk; forbindelsen kan til hver en tid etableres igen. Med Solkompasset kan du genfinde din essens, opdage dit kald og dit bidrag til denne Verden.

Solkompasset er dit manifest og din ledestjerne. Det, du kan vende tilbage til, når du har glemt hvem du er, hvorfor du er her og det faktum at præcis du, præcis som du er, er en vigtig brik i det store puslespil.

Hvis du har følelsen af, at der ligger et uudnyttet potentiale i dvale i dig, så er solkompasset dit næste skridt.

HØR HVORDAN DU FINDER DIN ESSENS OG DIT KALD HER:

kender du din vej?

Prøv at fortille dig et liv, hvor den der viser vejen, er dig i den reneste form. Renset for tvivl og fra udefrakommende distraktioner.

Forstil dig friheden og glæden ved at mærke en solid forbindelse til en indre guide, der altid vil lede dig på den rette vej. Og mærk roen ved visheden om, at når du lever livet ført herfra, vil den næste trædesten altid lægge sig for dig.

Forstil dig at mærke ind i og erkende dit kald, komme i kontakt med dét du skal bidrage med, grunden til at du er her og opdage hvilken brik du er i Universets store puslespil.

Og forstil dig, alt dette samlet i nogle få sætninger, som du altid kan vende dig imod, når du har brug for en påmindelse herom.

Alt dette er Solkompasset.

forstil dig en forbindelsen til…

Den version af dig du var, inden du blev formet af omverdenen.

En indre vejviser, der altid leder dig på rette vej.

Dit kald i dette liv.

Måden hvorpå du kan dele dit bidrag med verden.

En indre ro.

Visheden om at du er vigtig, blot ved at være dig.

HVAD består solkompassEt af?

step-by-step GUIDE

En manual der uddybende belyser alle metodens komponenter, samt rækkefølgen for udførsel.

audio

Nøje udvalgt musik, til at lade kroppen give slip, samt huske -både det som er lagret i kroppen og i underbevidstheden.

visualisering

Guidet Meditation, hvor du inviteres til at se billeder og fornemme stemninger -en kraftfuld måde at kommunikerer med de dybere lag i os, og herfra få erkendelser, svar, guides og erindringer.

journaling

Journaling er en måde at kommunikere med underbevidstheden, og derigennem få svar, som vi ikke ville kunne tænke os til. Det er derfor en fantastisk måde at blive bevidst om de inderste følelser, tanker og overbevisninger.

et kreativt udtryk

Slutteligt inviterer jeg dig til at skabe et visuelt udtryk af dit Solkompas.

Noget smukt du kan hænge op, for hver dag at blive mindet om dit autentiske jeg, grunden til du er her og dit bidrag.

yoga og pranayama

En Yoga sekvens, hvor fokus er på dig -klassiske øvelser, med plads til dig, og til at gøre dem til dine.

Ydermere en åndedrætsteknik, der inviterer dig til at mærke og forbinde dig med din måde at trække vejret.

Yes, jeg er klar til Solkompasset

DIT OUTCOME

Herefter sidder du tilbage med svar på, hvad du er som essens, dit kald i dette liv og hvordan du kan dele dit bidrag.

Dit Solkompas, din guide, din ledestjerne, som du kan bruge når du skal træffe beslutninger, finde mod til at gå på din vej eller når du glemmer vigtigheden af, netop den brik du er i det store puslespil.

underviser malene senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist mere end 11.000 elever Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

TESTIMONIALS

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malenes skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

“Hvad får jeg når jeg køber Solkompasset?”

Ved køb får du tilsendt en mail med det samme der indeholder: en workbook i PDF format med dybdegående forklaringer på alle Solkompassets dele, samt alle Journaling Prompts. Et link til Spotify med 5 sange til den Intuitive Bevægelse, (de 5 sange findes også i workbooken og i mailen), Derudover link til Yogasekvensen (der også indeholder åndedrætsteknikken), link til Visualiseringen, samt Visualiseringen som lydfil.

Kan jeg lave Solkompasset mere end en gang?”

Ja. Vi udvikler os konstant som mennesker, og selv om kernen naturligvis består, vil der komme nye facetter og nuancer til. Hvis det resonere, kan du evt. lave Solkompasset 1 gang om året, og justerer det forrige.

Hvor lang tid tager det at lave Solkompasset?”

Solkompasset har 3 dele.

1. del består af Intuitiv Bevægelse (5-10 min.), Visualisering og Journaling (40 min.) Jeg anbefaler dog at du sætter ca. 90 min. af, så du har god tid til at sætte videoen/lydfilen på pause og gå i dybden med din Journaling.

2. del er at lave et visuelt udtryk af dit Solkompas. Dette kan gøre lige efter 1. del, eller efter nogle dage. Det kan tage lige så længe du ønsker.

3. del er Yoga og Pranayama. De kan udføres så tit du har lyst, og tager 30 min.

Jeg fandt ikke svar på mit spørgsmål her?”

Du er altid velkommen til at kontakte mig HER eller sende en mail til malene@raviyoga.dk med spørgsmål.

Jeg ønsker kun tilfredse kunder.
Derfor får du dine penge tilbage -indenfor 14 dage- hvis du ikke er tilfreds.

JEg er klar til at finde mit kald, min essens og mit bidrag

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN