har du også brug for ro?

få ‘yoga nøglen til ro’ i både kroppen, sindet og nervesystemet

(Dette er et engangsbeløb)

Kender du uroen?

Du kender det sikkert… Tankemylder, uro i kroppen, koncentrationsbesvær, en følelse af at være disconnected fra dig selv og behovet for en pause.

Måske har du forsøgt at finde ro, ved at ‘lægge dig og slappe af’, eller ‘sidde og lade roen lande i dig’. Muligvis prøvet Yin Yoga og afspændingsteknikker, men uden andet resultat end at systemet føltes endnu mere stresset bagefter?

her er LØSNINGEN…

‘yoga nøglen til ro’ giver dig:

✓ forståelsen for hvad der skal til for at finde ro

✓ teknikker der afstresser dit nervestystem

✓ øvelser der styrker og derefter afspænder dine muskler og din krop

✓ beroligelse af sindet og frigørelse af tankermylder

✓ følelsen af at lande i dig selv

med ‘yoga nøglen til ro’ bliver du klar over…

Hvordan ro er tilgængeligt, og kan blive en helt naturlig del af dig og din hverdag.

Så livet kan blive mere og andet end overlevelsesstrategier!

Hvordan bevægelse kan være adgangen til en roligere udgave af dig.

Så du ikke venter på at roen finder dig, men skaber den selv!

Hvad du IKKE skal gøre hvis kroppen og sindet er stresset og føler uro.

Så du bruger din tid, på det der rent faktisk virker!

vagus nerven

Vagus nerven er en værdifuld ‘allieret’, når vi gerne vil finde ro. Den er med til at regulere vores parasympatiske nervesystem, hvor vi finder afslapning og ro.

I ‘Yoga Nøglen Til Ro’ stimulerer vi nerven på flere forskellige måder, og skaber plads omkring den, så den får lov til at udføre sin opgave optimalt.

det består ‘yoga nøglen til ro’ af?

55 min. Hatha yoga sekvens

En unik yoga sekvens, skabt ud fra den nyeste viden, om beroligelse af nervesystemet gennem bevægelse.

Hver øvelse har et formål – stimulering af vagus nerven, afspænding af en forsvarsmekanisme, jordforbindelse eller styrke for derefter at afspænde.

Yogaen er baseret på biomekanik, hvilket gør kroppen tryg og skaber yderligere ro.

Nøje instrueret, så alle kan være med, både hvis du aldrig har prøvet yoga før eller er en erfaren yogi.

NB. Sekvensen varer 55 min. men har 4 naturlige afslutninger undervejs, så du selv kan vælge længden.

10 vagus nerve øvelser

Nøje udvalgte øvelser der effektivt bringer ro i nervesystemet, ved at arbejde direkte på stimulering af vagus nerven.

Kan både bruges i forbindelse med yogasekvensen eller når som helst på dagen, hvor der er behov.

lang og grundig guidet afspænding

19 minutters afspænding der får opmærksomheden fra hovedet og ned i kroppen, så tankemylder mindskes, og du lander i nærvær og ro.

Kan bruges efter yoga, inden sengetid, eller når der er behov for ro.

OG SÅ FÅR DU 3 BONUSSER

en åndedræts-teknik

En nem åndedrætsteknik der beroliger åndedrættet og derved hele systemet. Kan udføres inden yoga sekvensen, eller når som helst du vil bringe dig selv i ro.

opskrift på urte the

En opskrift på en the med urter, der har en lang tradition for at blive brugt, til at berolige nervesystemet og fremme rolig søvn.

workbook

Teori om hvad der virker og hvad der ikke gør ift. ro. Og årsagen til, at det er netop disse øvelser der skal til, for at finde ro.

malene aura senku

Jeg er født i 1983, blev mor til min søn i 2020 og bor på Frederiksberg med min lille familie.

Siden 2015 har jeg undervist flere end 11.000 elever i Intuitiv Bevægelse, Yoga og Meditation og -på mine over 50 retreats og workshops, samt undervisning i Københavnske Yoga studier- har jeg oplevet magien der opstår når vi bevæger vores krop.

Arbejdet med kroppen fascinerer mig dybt, da jeg oplever hvordan krop og sind står i ubrydelig forbindelse. Når vi bevæger kroppen, får vi adgang til dybere lag i os selv, muligheden for at møde hele os som vi er, og på samme tid får skabt et indre rum, til at acceptere hvad vi møder.

Mine elever beskriver min undervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet. Og jeg lægger vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

testimonials

“Min oplevelse er at Malene er både teknisk dygtig, indlevende, spirituel – på én gang stærk og blid. Sindet bliver næret af Malenes blide stemme og hendes levende visualiseringer. En meget varm anbefaling fra herfra.”

“Malene skaber som få et rum for refleksion og eftertanke, med eksempler fra egen livserfaring. Det er til stor inspiration og aldrig indgribende i den enkeltes brug eller tolkning.”

“Malene formår at skabe et rum, hvor der er plads til alle forskelligheder, så man kan få lov til at være i den praksis man selv ønsker. Jeg kan godt lide at Malene deler erfaringer fra sit eget liv. Med humor og autenticitet skaber hun et afslappet rum, hvor der er plads til at udforske forskellige sider af sig selv på et trygt grundlag.”

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

“Jeg har prøvet mange afslapningsteknikker, der ikke har virket. Hvordan er ‘Yoga Nøglen Til Ro’ anderledes?”

Det væsentligste forskel på ‘Yoga Nøglen Til Ro’ og andre afslapningsteknikker, er at den indeholder aktiv bevægelse og ikke kun ‘passive’ øvelser.

Det gør den, fordi forskning viser, at en muskel der ikke er brugt og ‘trættet’, har svært ved at afspænde og slappe af.

Desuden har alle øvelser i ‘Yoga Nøglen Til Ro’ et formål. Dvs. at de enten stimulere vagus nerven, afspænder en forsvarsmekanisme, skaber jordforbindelse eller styrker for derefter at afspænde.

Ydermere er alle øvelser baseret på biomekanik. Dvs. kroppen positioneres forsvarligt, hvilket gør kroppen tryg og skaber ro.

“Jeg føler ikke jeg har tid til at presse mere ind i min hverdag. Hvordan får jeg tid til alle delene i ‘Yoga Nøglen Til Ro’?”

Du behøver ikke bruge alle delene samtidig. Lad ‘Yoga Nøglen Til Ro’ være en undersøgelse, hvor du roligt prøver dig frem med de forskellige øvelser. Med tiden får du dermed en lille ‘værktøjskasse’, med det der virker bedst for dig.

“Hvad får jeg når jeg køber ‘Yoga Nøglen Til Ro’?”

Ved køb får du tilsendt en mail med det samme, der indeholder: Links til Vimeo til Yogasekvensen og nogle af vagus nerve øvelserne. Lydfiler med åndedrætsteknikken, afspændingen og flere vagus nerve øvelser. Og workbooken i Pdf format.

“Jeg har aldrig prøvet yoga før, kan jeg være med alligevel?”

Jeg underviser ‘alignment-baseret’, hvilket bl.a. vil sige, at bevægelsen er vigtigere end den endelige stilling. Alt kan udføres ud fra det niveau du er på, og er nøje forklaret.

 
0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN