Ravi Yoga

Lillejuleaften 2004 så jeg for første gang i fjernsynet Georg Harrisons støttekoncert for Bangladesh, som originalt blev afholdt den 1. august 1971 i Madison Square Garden i New York. Han havde inviteret en masse af datidens stjerner til at spille med ham, bla. Ravi Shankar. Så snart han kom på scenen blev jeg forelsket i både ham og hans sitar spil.

Senere fandt jeg ud af at Ravi betyder sol på sanskrit (oldindisk).

Så da jeg skulle navngive mit firma gav Ravi så meget mening. For mig er yoga i høj grad et værktøj til at finde lyset, glæden og meningen med livet. Yoga kan være med til at belyse sider i os selv som ellers er skjult for dagligdagsbevidstheden. Når jeg underviser bestræber jeg mig på at videregive nogle af de fine pointer yogaen har givet mig. Her bruger jeg temaer som glæde, taknemmelighed, styrke osv. For på den måde at hjælpe mine elever i retningen af deres lys.

Så derfor Ravi Yoga!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    DINE VARER
    KURVEN ER TOMTILBAGE TIL SHOPPEN